Brittihovin hullunmylly kiihtyy: Meghanin ja Harryn palvelusväeltä tyly tuomio – asetti herttuaparin liitolle eräpäivän - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Brittihovin hullunmylly kiihtyy: Meghanin ja Harryn palvelusväeltä tyly tuomio – asetti herttuaparin liitolle eräpäivän

Julkaistu: 15.1.2019 18:00

Brittimedian mukaan hovin sisäpiirissä on ennustettu Harrylle ja Meghanille lyhyttä liittoa.

Herttuatar Meghanin ympärillä vellova kohu ei ota laantuakseen. Tällä kertaa brittein saarilla kuhistaan siitä, että kuninkaallisen palvelusväen kerrotaan lyöneen parasta ennen -leiman Harryn ja Meghanin liiton päälle.

Mirrorin mukaan Harryn ja Meganin palveluksessa olevat henkilöt ovat ennustaneet pariskunnan avioliiton eliniäksi viitisen vuotta.

  • Meghan ja Harry edustivat eilen maanantaina Birkenheadissa. Katso ote vierailusta yllä olevalta videolta.

Huhut saivat alkunsa siitä, kun Meghanin henkilökohtainen henkivartija otti lopputilin. Mirrorin mukaan harvinaisen tyly tuomio saattaa tietää seuraavan työntekijän irtisanoutumista.

Herttuaparin liitolle on hovin sisäpiirissä ennustettu lyhyttä elinikää.

Meghanin ja Harryn häiden jälkeen hovista on irtisanoutunut lukuisia henkilöitä, joista osa on ollut pitkään hovin palveluksessa.

– Kun ihmiset hakeutuvat hoviin töihin, he ajattelevat palvelevansa kuningatarta ja maataan, eivätkä välttämättä amerikkalaista näyttelijää, joka esiintyi television lakidraamassa, sisäpiiriin kuuluva lähde kommentoi The Telegraphille.

Herttuatar Meghanin assistentti Melissa Toubati erosi tehtävästään, sillä Meghanin asettamat paineet kasvoivat liian suuriksi. Brittimedian mukaan hän lopulta purskahti herttuattaren vaatimuksista kyyneliin ja ojensi tälle kirjeen irtisanoutumisestaan.

Meghan ja Harry edustivat eilen maanantaina Birkenheadissa.

Brittihovista on lyhyen ajan sisällä irtisanoutunut ainakin neljä henkilöä. Daily Mailin haastattelemien työntekijöiden mukaan joukkoirtisanoutumisten syynä on nimenomaan herttuatar Meghan. Lehdessä nimettömänä esiintyvät työntekijät kertovat Meghanin rikkovan jatkuvasti sääntöjä ja olevan hovissa kuin ”hurrikaani”.

Hovista kerrotaan lehdelle Meghanilla olevan erikoisia tapoja, jotka ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia hovin työntekijöille. Meghanilla sanotaan olevan uskomaton työmoraali, joka on häkellyttänyt jopa kaikista kokeneimpia työntekijöitä. Hovista paljastetaan Meghanin lähettelevän työntekijöille jopa seitsemän viestiä päivässä. Viesteissä hän kertoo ideoistaan ja toiveistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?