Prinssi Harry huomasi yleisössä erikoisen kyltin ja kiirehti heti sen luokse – pikkutyttö koki elämänsä yllätyksen

Julkaistu:

Harry ei aikaillut huomatessaan pikkutytön pitelemän kyltin yleisössä.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat maanantaiaamuna Birkenheadin kaupungissa. He tapasivat Birkenheadissa naisten oikeuksia ajavan Tomorrow's Women Wirral -järjestön edustajia.

Sussexin herttuaparia odotti iso vastaanottokomitea ja Daily Mailin mukaan Harry ja Meghan viettivät noin 45 minuuttia kansalaisten parissa jutellen.

Daily Mailin kuninkaallistoimittaja Rebecca English kertoo Twitter-tilillään huomasi paikallisten joukossa kyltin, joka kiinnitti ennen pitkää myös prinssi Harryn huomion.
Oranssiin kylttiin oli kirjoitettu ”Punatukkaiset, pidetään yhtä! Rakastan sinua Harry”.

English sai tallennettua videolle tilanteen, jossa Harry singahtaa kyltin luokse leveästi hymyillen. Kylttiä piteli nelivuotias Eliza Morris, jolla oli prinssin tavoin oranssinpunaiset hiukset.

– Rakastan tätä! Rakastatko sinä hiuksiasi? Tämä kyltti on mahtava, English kertoo Harryn intoilleen.

Elizan äiti auttoi pikkutytön aidan yli, minkä jälkeen prinssi halasi silmiin nähden riemastunutta pikkutyttöä.
  • Voit katsoa tilanteen yllä olevalta videolta.
Paikan päällä oli Elizan lisäksi myös paljon lapsia ja nuoria, joiden kanssa erityisesti Meghan jutusteli. Lehden mukaan yksi lapsista tiedusteli Meghanilta, voisiko pariskunnan esikoislapsen nimeksi tulla Amy. Herttuatar oli vastannut, että se on upea nimi.


Lehden väittämän mukaan Meghan olisi myös mahdollisesti sanonut lapsille, että hän on paraikaa kuudennella kuulla raskaana. Hovi on kertonut julkisuuteen ainoastaan sen, että lapsi syntyy keväällä 2019. Edes lapsen sukupuolta ei ole vielä paljastettu.

Yhdeksänvuotias innokas prinsessafani Kitty Dudley nosti kissan pöydälle ja kysyi asiaa suoraan herttuattarelta itseltään.

– Kysyin häneltä, onko se tyttö vai poika, mutta hän sanoi, ettei hän tiedä vielä, Kitty kertoi myöhemmin keskustelustaan herttuattaren kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt