Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan valitsi leiskuvan asukokonaisuuden ylleen – tahallisen oloinen seikka käytöksessä pistää silmään

rac

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghan säväytti Birkenheadissa punaisen ja violetin väreissä.
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan tekevät täyttä päätä töitä kuninkaallisten edustustehtäviensä parissa. Useat brittilehdet kertovat, että pariskunta saapui maanantaiaamuna Birkenheadin kaupunkiin. He tapaavat Birkenheadissa naisten oikeuksia ajavan Tomorrow's Women Wirral -järjestön edustajia.

Sussexin herttuaparia odotti iso vastaanottokomitea. Monet kuninkaallisista innostuneet paikalliset olivat kerääntyneet kaduille nähdäkseen edes vilauksen kuuluisasta kaksikosta. Daily Mailin mukaan Harry ja Meghan viettivät noin 45 minuuttia kansalaisten parissa jutellen.
  • Katso alla olevalta videolta, millainen vuosi entisellä näyttelijällä on ollut brittihovissa viime vuonna.

Raskaana oleva Meghan hymyili koko ajan leveästi. Mirror-lehti raportoi, että Meghan jutteli erityisen mielellään ison lapsijoukon kanssa. Lehden mukaan yksi lapsista tiedusteli Meghanilta, voisiko pariskunnan esikoislapsen nimeksi tulla Amy. Herttuatar vastasi, että se on upea nimi.

Lehden väittämän mukaan Meghan olisi myös mahdollisesti sanonut lapsille, että hän on paraikaa kuudennella kuulla raskaana. Hovi on kertonut julkisuuteen ainoastaan sen, että lapsi syntyy keväällä 2019. Edes lapsen sukupuolta ei ole vielä paljastettu.


Yhdeksänvuotias innokas prinsessafani Kitty Dudley nosti kissan pöydälle ja kysyi asiaa suoraan herttuattarelta itseltään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kysyin häneltä, onko se tyttö vai poika, mutta hän sanoi, ettei hän tiedä vielä, Kitty kertoi myöhemmin keskustelustaan herttuattaren kanssa.

Meghanilla oli maanantaina yllään violetti Babaton by Aritizia -brändin valmistama leninki, joka maksaa ”vain” noin sata puntaa verkkokaupassa. Violetin leningin päälle hän oli pukenut kanadalaisen Sentaler-muotimerkin punaisen takin, joka maksaa 1085 puntaa verkkokaupassa.


Kuninkaallisiin erikoistunut Hello-lehti huomauttaa artikkelissaan, että myös Diana suosi aikoinaan violetin ja punaisen leiskuvaa yhdistelmää. Hänen yllään nähtiin violetin ja punaisen väreissä hehkunut iltapuku, kun hän vieraili Thaimaassa vuonna 1988.

Lumoava leninki myytiin huikeaan 61 000 punnan hintaan maineikkaassa Sothebyn huutokaupassa vuonna 2007.


Vatsanpitely ihmetyttää

Hymyilevän Meghanin käytöksessä on eräs asia, mikä on pistänyt jo pitkään tarkkasilmäisten kuninkaallisfanien silmään. Monet ovat ihmetelleet sitä, miksi Meghan asettaa kätensä vauvavatsansa alle aina, kun lähettyvillä on kameroita.

Meghan toisti eleensä jälleen maanantaina, joten se vaikuttaa syystä tai toisesta tarkoitukselliselta.


Tähän Meghanin viattomaan, mutta huomiota herättävään eleeseen kiinnitettiin ensimmäisen kerran huomiota jo joulukuun alussa, kun vauvavatsa alkoi näkyä herttuattaren vaatteiden alta.
Tuolloin kätilöitä työkseen kouluttava Katherine Graves kommentoi Daily Mailille, että vatsan hively on yksi rentoutuskeino hypnosynnytystekniikassa. Graves tekee töitä Lindo-siivessä, jossa brittikuninkaalliset lähes aina synnyttävät.

– Kosketus on positiivinen asia sekä äidille että vauvalle. Meghan harjoittaa luonnollista ja vuorovaikutteista vanhemmuutta koskettamalla ja puhumalla vauvalle, Graves kommentoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt