Suhdesoppa syvenee: kuningattaren määräämälle ”välirauhalle” tyly loppu – herttuatar Catherine jätti Meghanin kutsumatta syntymäpäivilleen

rac

Julkaistu:

Herttuatar Catherine juhli syntymäpäiviään ilman prinssi Harrya ja herttuatar Meghania.
Herttuatar Catherine juhli 9. tammikuuta 37-vuotissyntymäpäiväänsä. Brittilehtien mukaan herttuattaren syntymäpäivää vietettiin perhepiirissä, mutta ilman prinssi Harryn puolisoa herttuatar Meghania. Daily Mail kertoo, että Meghan ja Harry jäivät kiusallisesti ilman kutsua Catherinen syntymäpäiväjuhliin.

Herttuattarien välit ovat olleet suurennuslasin alla jo kuukausien ajan Britanniassa, sillä hovista on tihkunut tietoja, etteivät Catherine ja Meghan tule toimeen.


Väitteet saivat jälleen lisää tuulta alleen, sillä hovin syväkurkut kertovat Daily Mailille, että Catherinen syntymäpäiviä vietettiin Anmer Hallissa, joka sijaitsee Sandringhamin kartanon tiluksilla. William ja Catherine olivat kutsuneet juhliin läheisiä ystäviään, mutta eivät Harrya ja Meghania.
  • Jutun videolla prinssi Harry, prinssi William, herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan poistumassa joulukirkosta.
Daily Mail kertoo, että tilanpuutteesta kutsu ei taatusti jäänyt lähettämättä, sillä Anmer Hallissa on kymmenen makuuhuonetta, jonne vieraat voivat tarvittaessa majoittua.


Brittilehden mukaan vieraiden joukossa oli muun muassa Catherinen opiskelutoveri Emilia Jardine-Paterson, joka on myös prinssi Georgen kummitäti. Sisustussuunnittelijana työskentelevän Jardine-Petersonin uskotaan auttaneen Catherinea Anmer Hallin ja Kensingtonin Palatsin sisustuksessa.

Myös Catherinen sydänystävä ja uskottu Laura Meade, joka puolestaan on prinsessa Charlotten kummitäti. Hän ja hänen miehensä James asuvat Norfolkissa, lähellä Anmer Hallia.

Kuninkaallinen perhe on edellisen kerran edustanut yhdessä joulupäivänä, jolloin he osallistuivat perinteiseen jumalanpalvelukseen Sandringhamissa.


Catherine ja Meghan kävelivät vieretysten ja kuninkaallisasiantuntijat luonnehtivat esiintymistä tarkoin harkituksi. Hovista brittilehdille kantautuneiden tietojen mukaan kuningatar Elisabet ja Walesin prinssi Charles olivat puuttuneet tilanteeseen ja herttuattaret olivat solmineet kuningattaren käskystä ”välirauhan”.

– Kuten hänen majesteettiinsa on usein sanonut joulupäivän viesteissään, juhlakausi on usein yhdessäolon aikaa ja kuninkaallinen perhe pitää sitä ajatusta erityisen tärkeänä, lähde kertoi The Mirrorille.

Lue lisää: Kuningatar Elisabet laittoi Meghanin ja Catherinen solmimaan ”välirauhan” – sisäpiiristä paljastettiin, kuinka sopu syntyi: ”Se oli kiusallista”

The Sunin lähde kertoi joulun jälkeemn, että kuningatar ja prinssi Charles olivat jouluun asti antaneet asioiden mennä omalla painollaan. He tekivät kuitenkin selväksi, että jouluna koko perhe on yhdessä.

– Se tarkoitti, että kaksi paria käveli kirkkoon yhdessä samalla tavalla kuin he kävelivät viime vuonna. Kyllä, se oli hieman kiusallista ja epämukavaa ottaen huomioon, mitä näiden viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana on tapahtunut.

– Mutta ei haluttu edes miettiä sitä vaihtoehtoa, että joulupäivänä olisi vieläkin enemmän negatiivisuutta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt