Prinssi Charlesin kummipoika aikoo naimisiin ”merenneidon” kanssa – kuvankaunis kihlattu pulikoi ammatikseen yläosattomissa pyrstö päällä

Julkaistu:

häät tulossa
Mountbattenin miljoonaomaisuuden perijä ja prinssi Charlesin kummipoika Nicholas Knatchbull on löytänyt rinnalleen ihka oikean ”merenneidon”.
Hääkellot kilkattavat jälleen brittihovissa, sillä Daily Mail ja Mirror kertovat Mountbattenin suvun perijän suunnittelevan häitään täyttä vauhtia. Prinssi Charlesin kummipoika Nicholas Knatchbull on kihlautunut naisystäväänsä Ambre Saint-Claren kanssa.

Ranskalainen Saint-Clare tunnetaan viihdetaiteilijana, joka on erikoistunut merenneitoesityksiin. Brittilehdet kertovatkin, että kaunotar on yksi tunnetuimmista ”ammattimerenneidoista”. Hän esiintyy työkseen merenneitona, työasunaan alavartalon peittävä pyrstö.Pari on seurustellut lehtitietojen mukaan noin vuoden ajan.Saint-Clare vahvisti kihlauksen omalla Facebook-tilillään ja paljasti Knatchbullin kosineen häntä joulupäivänä. Kyyhkyläisille on sadellut onnitteluja Facebookissa ja kommenteista päätellen häävalmistelut ovat jo pitkällä.

– Vieläkö haluatte koiran tuovan sormukset alttarille? Facebookissa kysellään.


Daily Mail kertoo Saint-Claren työskentelevän merenneitoilun ohella terveysvalmentajana, joka on erikoistunut holistisiin hoitoihin. Hän on opiskellut tanssia Pariisissa ja on esiintynyt merenneitona vuodesta 2010 lähtien.

Knatchbullin tiedetään olevan läheinen prinssi Charlesin kanssa. Hän opiskeli Etonissa, samassa koulussa kuin prinssi William, ja brittilehtien mukaan hän toimi mentorina nuorelle prinssille.Daily Mail kuvailee 37-vuotiasta Knatchbullin olevan brittihovin musta lammas, joka on aikaisemmin ajautunut ongelmiin. Knatchbull on kärsinyt huumeriippuvuudesta ja on työkseen muusikko. Hän käyttää taiteilijanimeä Five Dimensional Nick. Daily Mailin mukaan hänen isänsä jaarli Mountbatten on käyttänyt kymmeniä tuhansia poikansa katkaisuhoitoihin ja Knatchbull onkin ollut kuivilla noin seitsemän vuoden ajan.


Knatchbullista tulee jonakin päivänä Burman jaarli ja hän on Mountbattenin suvun noin sadan miljoonan euron omaisuuden perijä. Brittilehdet ovat kuitenkin arvuutelleet haluaako Nicholas Knatchbull jaarlin tittelin, sillä hän on pysytellyt mahdollisimman kaukana seurapiiritapahtumista ja hovista. Brittilehdet kertovat, että 15 vuotta sitten Knatchbull kirjoitti sopimuksen, jolla hän luovutti isälleen oikeuden toimia hänen holhoojanaan. Daily Mailin mukaan on epäselvää, onko sopimus yhä voimassa.

Suku omistaa kartanon Romseyn kaupungin lähellä Hampshiressa. Broadlands-kartanon kuvaillaan olevan kuninkaallisten suosiossa ja esimerkiksi kuningatar Elisabet ja prinssi Philip viettivät siellä hääyönsä. Se oli tuolloin prinssi Philipin sedän, Mountbattenin jaarlin koti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt