Kuvat: Tässä on herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn tuleva koti – valkoisen pytingin edessä ammottaa valtavasti tyhjää tilaa

Julkaistu:

kuninkaalliset
Frogmore Cottagea remontoidaan kuin viimeistä päivää upeaan kuntoon herttuatar Meghania ja prinssi Harrya varten.
Britannian prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttavat alkuvuodesta 2019 upouuteen asuntoon. Kuningattaren omistama, tunnelmallisen oloinen Frogmore Cottage sijaitsee Windsorin pikkukaupungissa hovin valtavilla tiluksilla.

Useat brittilehdet kertovat, että valkoista lukaalia remontoidaan nyt kuin viimeistä päivää priimakuntoon herttuaparia varten.

Remontin on arvioitu maksavan ainakin viisi miljoonaa puntaa veronmaksajille. Hintaa nostaa vaadittavan turvallisuustason toteuttaminen.

Frogmore Cottage on alun perin peräisin 1800-luvulta. Siellä on kymmenen makuuhuonetta, yksityinen joogastudio, kuntosali ja kuvien perusteella suunnaton piha.


Kuninkaallisfanit ovat vertailleet Harryn ja Meghanin tulevaa kotia prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen upeaan kotiin, Norfolkissa sijaitsevaan Amner Halliin. Se on vertaansa vailla kuninkaallisten asunnoissa. Amner Hallissa on kymmenen makuuhuonetta, oma upea uima-allasalue ja yksityinen tenniskenttä.


Missä Meghan ja Harry sitten tällä hetkellä asuvat? Mirror-lehti kertoo, että tuore pariskunta on pitänyt viime aikoina majaa toisessa hulppeassa hovin omistamassa lukaalissa. Väliaikaisasunto sijaitsee Cotswoldsin idyllimäisen kauniissa maaseutukylässä.

Mirrorin mukaan pariskunta on isännöinyt asunnossa vielä aivan viime aikoina ihania illanistujaisia ja juhlia julkkisystävilleen. Tietojen mukaan kutsuttujen joukossa ovat olleet muun muassa Amal ja George Clooney, tennistähti Serena Williams ja satumaisen rikas it-yrittäjä Alexis Ohanian.

– Se on loistelias paikka, jossa on henkeäsalpaavat maisemat ja hyvä yksityisyystaso, anonyymina pysyttelevä lähipiirin jäsen kommentoi The Sun -lehdelle.


Cotswolds on tunnettu kauniista luonnosta ja viehättävistä rakennuksistaan. Siihen on syynsä, miksi pikkukylä on hovin jäsenten ja muidenkin varakkaamman väen edustajien suosiossa.

– Meghan rakastaa asua siellä. He ulkoiluttavat koiriaan kauniissa maastossa ja nauttivat paikan ”erakkomaisuudesta”, hän jatkoi.


Aiemmin pariskunta asui Kensingtonin palatsin mailla kotoisassa Nottingham Cottagessa. 1600-luvulta peräisin oleva Nottingham Cottage on varsin vaatimaton ensiasunto. Entisessä palvelusväen talossa on ”vain” kaksi makuuhuonetta, kaksi vieraille tarkoitettua vastaanottohuonetta, yksi jaettava kylpyhuone ja pieni puutarha.


Kensingtonin palatsissa koti oli pieni, mutta lähipiiri iso. Pariskunnan naapurissa asui lukuisia hovin jäseniä, ja kotoa oli lyhyt matka Lontoon paraatipaikoille. Frogmore cottage sijaitsee sen sijaan noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta ja Kensingtonin palatsista. Monet ovatkin ihmetelleet, miksi Harry ja Meghan muuttavat niin kauas muusta kuninkaallisesta perheestä.
Sussexin herttuapari avioitui näyttävästi viime vuoden toukokuussa Windsorin pikkukaupungissa Englannissa. Miljoonat silmäparit seurasivat häitä suorana lähetyksenä televisioruuduista eri puolilla maapalloa.

Häiden jälkeen pariskunta alkoi pian odottaa esikoislastaan. Lapsen laskettu aika on keväällä. Sukupuolta tai tarkkaa laskettua aikaa ei ole kerrottu julkisuuteen.
Artikkelia korjattu kello 20.31: Kuvissa näkyvä pienempi talo on yksi osa Frogmore Cottagea, ei uusi talo kokonaisuudessaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt