Herttuatar Meghanin vuosien takainen tempaus nousi otsikoihin – nauroivat kaverien kanssa halvalle muodille: ”Hyvästi, Zara” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin vuosien takainen tempaus nousi otsikoihin – nauroivat kaverien kanssa halvalle muodille: ”Hyvästi, Zara”

Herttuatar Meghan on prinssi Harryn puoliso.

Julkaistu: 9.1.2019 16:05

Entinen näyttelijätähti järjesti ystävilleen vuosia sitten leikkimieliset bileet oman elämänsä erään aikakauden loppumiselle.

Herttuatar Meghanin elämää seurataan tiiviisti medioissa ympäri maailmaa ja hänen asuvalintojaan kopioidaan tiuhaan. Herttuattaren päällään nähdään jatkuvasti toinen toistaan upeampia luomuksia, joiden hintalappu ei ole pienimmästä päästä.

Aina näin ei kuitenkaan ole ollut, sillä ennen menestyksekästä näyttelijän uraansa ja avioliittoaan prinssi Harryn kanssa Meghan Markle oli kuin kuka tahansa meistä – shoppaili halvoissa ketjuliikkeissä.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry Lontoossa marraskuussa 2017.

Muun muassa Vanity Fair, E! News ja Elle kirjoittavat, että Meghanin näyttelijänuran lähdettyä nousuun tähti järjesti juhlat, jotka oli leikkimielisesti nimetty ”Hyvästi Zara” -juhliksi. Zara on espanjalainen Inditexin omistama vaateliikeketju, joka on tunnettu trendikkäistä vaatteistaan ja usein vaihtuvasta valikoimastaan.

Järjestämissään juhlissa tuolloin vaurastunut Meghan antoi edullisemmat vaatekappaleensa vierailleen sen kunniaksi, että hänen ei enää tarvitsisi shoppailla halvoissa ketjuliikkeissä.

Nykyisin herttuatar Meghan pukeutuu luksusmerkkeihin. Hänen yllään nähdään usein Ralph Laurenin, Stella McCartneyn, Burberryn tai Givenchyn luomuksia.

Meghanin elämää ja pukeutumista seurataan tiiviisti.

Herttuatar Meghan on sanonut useaan otteeseen pitävänsä tiukasti kiinni omasta vaatemaustaan, vaikka lyhyet helmat ovatkin jääneet jo taakse. Luksusmerkeistä hän ei kuitenkaan ole luopunut. Joulukuussa brittimedioissa uutisoitiin, että Meghan olisi käyttänyt viime vuonna yhteensä yli 1,2 miljoonaa puntaa edustavaan asuvalikoimaansa.

Herttuatar Meghanin hääpuvun hinnaksi arvioitiin yli 400 000 euroa.

Skandaalien keskiössä

Pukumiehet-sarjassa näytellyt herttuatar Meghan on aiheuttanut kuohuntaa, sillä Britanniassa tiiviisti seuratusta Marklen suvun perhedraamasta ei ole käänteitä puuttunut.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle avasi jälleen tammikuun alussa sanaisen arkkunsa ikävästä tilanteestaan tuoreen herttuattaren isänä. Aiemmissa haastatteluissa mies on surrut tyttärensä etääntymistä ja vedonnut jopa kuningatar Elisabetiin tilanteen ratkaisemiseksi. Välirikko sai alkunsa jo ennen prinssi Harryn ja Meghanin häitä, kun Thomas jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta rahan toivossa. Herttuatar Meghan ei ole pitänyt yhteyttä isäänsä häiden jälkeen.

Herttuatar Meghan on muutenkin viime aikoina joutunut aikamoisen ryöpytyksen kohteeksi milloin minkäkin asian tiimoilta. Häntä on muun muassa syytetty prinssiveljesten Harryn ja Williamin välien etääntymisestä sekä hovin henkilökunnan huonosta kohtelusta.

Myös herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin alun perin lämpimänä pidetty ystävyyssuhteen on väitetty ajautuneen karikkoon. Kaksikon kerrotaan riitautuneen jo viime keväällä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla.

Peoplen sisäpiirilähteiden mukaan herttuattarille tuli riitaa pikkuprinsessa Charlotten leningin istuvuudesta. Turhautuneen Catherinen väitetään poistuneen tyttärensä pukusovituksesta kyyneleet silmissään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?