Kuninkaalliset

Hovimestari paljasti varjellun salaisuuden Williamin ja Harryn lapsuudesta – osti pikkuprinsseille pornolehtiä prinsessa Dianan pyynnöstä

Julkaistu:

kuninkaalliset
Dianan ex-hovimestari paljastaa ostaneensa Williamille ja Harrylle miestenlehtiä, jotta pikkuprinssit saisivat tietoa naisen anatomiasta. Lehdet ostettiin Dianan toiveesta.
Edesmenneen prinsessa Dianan tiedetään olleen ilkikurinen, vallaton ja kepposia rakastava äiti pojilleen prinssi Williamille ja prinssi Harrylle. Nyt Dianan entinen hovimestari Paul Burrell kertoo Serving the Royals: Inside the Firm -dokumentissa Dianan astetta erikoisimmista kasvatuskeinoista. Burrellin mukaan Diana pyysi häntä toisinaan ostamaan kioskilta miestenlehtiä, jotta pikkuprinssit saisivat tarkempaa tietoa naisen anatomiasta. Asiasta kertoo muun muassa Express-lehti.

– Kun Diana tahtoi varttuvien poikiensa saavan paremman käsityksen vastakkaisesta sukupuolesta, hän laittoi Burrellin asialle, dokumentissa väitetään.

Myös Paul Burrell kommentoi asiaa dokumentissa.

– Prinsessan mielestä oli mielenkiintoista, että pojat saisivat nähdä, miltä nainen näyttää, Burrell sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Toisinaan tehtävänäni oli mennä paikalliselle lehtikioskille ja valita ylähyllyltä jokin suosikkilehdistä.

”Yksi tuhmimmista vanhemmista”

Prinsessa Diana kuoli elokuussa 1997 koko maailmaa ravisuttaneessa traagisessa auto-onnettomuudessa. Prinssi Harry oli tuolloin vasta 12-vuotias ja hänen isoveljensä prinssi William oli 15-vuotias.

Prinssit ovat avanneet äitisuhdettaan muun muassa dokumentissa Diana, Our Mother: Her Life and Legacy. Dokumentti sai ensi-iltansa vuonna 2017, kun Dianan kuolemasta oli kulunut 20 vuotta.

Harry kuvaili äitinsä olleen täysi lapsi” ja “yksi tuhmimmista vanhemmista”.

– Kun joku sanoo minulle, että hänhän oli hauska ihminen, kerrotko jonkin tarinan, kuulen vain hänen naurun päässäni, Harry kertoo Buzzfeed Newsin mukaan.

– Ja se oli sellaista hurjaa naurua, jossa onnellisuus näkyi hänen kasvoillaan. Yksi äidin motoista oli: voit olla niin tuhma kuin haluat, mutta älä jää siitä kiinni.

– Äiti saattoi tulla katsomaan jalkapallopeliämme ja salakuljetti samalla meille karkkia sukkiemme sisällä, Harry naureskelee dokumentissa.

William muisteli dokumentissa tulleensa kerran koulusta kotiin ja siellähän odotti melkoinen yllätys: supermallit Cindy Crawford, Christy Turlington ja Naomi Campbell odottelivat portaiden yläpäässä.

– Olin jotain 12 tai 13, ja minulla oli näiden mallien kuvia seinälläni. Kun he olivat minua vastassa, punastuin ja onnistuin vain mumisemaan jotain, William muistelee.

– Ryntäsin portaat ylös suoraan huoneeseeni, sillä ahdistuin tilanteesta niin paljon.

Neuvoja rakkauden suhteen

Diana ehti antaa pojilleen myös neuvoja rakkauden suhteen.

– Olen painottanut Williamille sitä, että jos hän löytää jonkun, jota rakastaa, hänen tulee pitää tästä rakkaudesta kiinni ja vaalia sitä, Dianan kerrotaan sanoneen vuonna 1995 BBC:n haastattelussa.

– Ja jos olet tarpeeksi onnekas löytääksesi jonkun, joka rakastaa sinua, sinun tulee suojella rakkauttanne, Dianan kerrotaan neuvoneen poikiaan.

Prinssi William rakastui opiskelukumppaniinsa Catherine Middletoniin vuonna 2004. Pariskunta avioitui vuonna 2011 ja heillä on nykyään kolme lasta. Prinssi Harry puolestaan avioitui viime toukokuussa amerikkalaisnäyttelijä Meghan Marklen kanssa ja pari odottaa parhaillaan esikoistaan. Pari tapasi sokkotreffeillä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt