Herttuatar Meghan halutaan takaisin tv:seen: paluusta ollaan valmiita maksamaan käsittämätön summa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghan halutaan takaisin tv:seen: paluusta ollaan valmiita maksamaan käsittämätön summa

Meghanin halutaan palaavan Pukumiehiin – edes yhdeksi jaksoksi.

Julkaistu: 7.1.2019 11:22

Tuotantoyhtiö fantasioi Meghanin paluusta tv-sarjaan edes yhdeksi jaksoksi.

Herttuatar Meghan nousi maailmankuuluksi Hollywood-tähdeksi Rachel Zanen roolistaan tv-sarja Pukumiehissä. Kun Meghanin ja prinssi Harryn kihlaus julkistettiin, ilmoitti Meghan jättävänsä uransa näyttelijänä.

Nyt Pukumiehet-ohjelman tuottajat haluavat Meghanin palaavan ohjelmaan vielä yhden tv-esiintymisen ajaksi. Daily Starin mukaan sarjaa tuottava NBC Universal on valmis maksamaan herttuattaren muutaman minuutin esiintymisestä miljoonia euroja.

Sillä Meghan ei tee enää palkkatyötä, tv-yhtiö on tarjoutunut lahjoittamaan miljoonat herttuattaren valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Meghanin viimeinen tv-esiintyminen nähtiin alle kuukausi ennen kuninkaallisia häitä. Viimeisessä jaksossa Meghanin roolihahmo Rachel menee naimisiin Patrick J. Adamsin esittämän Michael ”Mike” Rossin kanssa.

Patrick J. Adams ja herttuatar Meghan esittivät Pukumiehissä paria.

Tv-paluussaan Meghan esittäisi entistä roolihahmoaan, joka olisi hänen tavoin onnellisesti raskaana.

– Esiintymisen kuvaamiseen menisi alle puoli päivää, vanhempi tuottaja vakuutteli Daily Starille.

– Olen kuullut summan vaihtelevan kahdesta kuuteen miljoonaan euroon. Se kuulostaa paljolta, mutta puhumme historian suurimmasta markkinointikikasta tv-historiassa, lähde jatkoi.

Lähteiden mukaan juoni olisi linjassa Meghanin oikean elämän kanssa – paitsi että onnellinen aviomies naisen rinnalla olisi Adams, eikä prinssi Harry. Meghan ja Harry saavat esikoisensa keväällä.

– Esiintyminen tekisi paljon hyvää ja tukisi Meghanin roolia modernina kuninkaallisena – ja antaisi meille yhden suurimmista hetkistä tv-historiassa.

Harry ja Meghan avioituivat toukokuussa 2018.

Myös sarjan entinen näyttelijä kertoi lehdelle, että Meghanin ja Patrickin paluu sarjaan on ollut julkinen salaisuus.

Brittihovi ei ole kommentoinut paluuta tai tarjousta mitenkään. Olisi kuitenkin äärimmäisen poikkeuksellista, että kuninkaallinen osallistuisi tv-ohjelman tekoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?