Thomas Markle vauhdissa jälleen: läväyttää esiin oman kantansa Meghanin ja Catherinen eripurasta: ”Olen hyvin ärsyyntynyt” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Thomas Markle vauhdissa jälleen: läväyttää esiin oman kantansa Meghanin ja Catherinen eripurasta: ”Olen hyvin ärsyyntynyt”

Thomas Markle kuvailee tyttärensä käyttäytymistä varsin rankoin sanakääntein.

Julkaistu: 6.1.2019 13:14

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle tunnetaan voimakkaista ilmauksistaan ja painavista sanoistaan.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on jälleen kerran avannut sanaisen arkkunsa ikävästä tilanteestaan tuoreen herttuattaren isänä. Aiemmissa haastatteluissa mies on surrut tyttärensä etääntymistä ja vedonnut jopa kuningatar Elisabetiin tilanteen ratkaisemiseksi.

Sama virsi jatkuu yhä.

The Sunin tuoreessa haastattelussa mies kuvailee nykyistä elämäntilannettaan painajaismaiseksi ja toteaa yksioikoisesti, että kuningasperhe voisi päättää hänen pahan unensa yhdellä puhelinsoitolla.

– Tämän pitäisi olla minun elämäni ylpeintä aikaa, mutta nyt se on muuttunut painajaiseksi. Kuninkaalliset ja Meghan voisivat päättää tämän painajaisen vain yksinkertaisesti soittamalla minulle. Tähän päivään mennessä en keksi yhtäkään asiaa, mitä olisin tehnyt ansaitakseni tällaista kohtelua, mies suree onnettomana.

– Olen ollut hyvä isä, enkä ole tehnyt mitään väärää. Kun kirvesmurhaajat tappavat 19 ihmistä, heidän tyttärensä tulevat silti katsomaan heitä vankilaan, Markle jatkaa värikkäitä ilmaisujaan.

Herttuatar Meghan odottaa esikoistaan.

Herttuatar Meghan on viime aikoina joutunut aikamoisen ryöpytyksen kohteeksi milloin minkäkin asian tiimoilta. Häntä on muun muassa syytetty prinssiveljesten Harryn ja Williamin välien etääntymisestä sekä hovin henkilökunnan huonosta kohtelusta.

Myös herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin alun perin lämpimänä pidetty ystävyyssuhteen on väitetty ajautuneen karikkoon. Kaksikon kerrotaan riitautuneen jo viime keväällä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla.

Peoplen sisäpiirilähteiden mukaan herttuattarille tuli riitaa pikkuprinsessa Charlotten leningin istuvuudesta. Turhautuneen Catherinen väitetään poistuneen tyttärensä pukusovituksesta kyyneleet silmissään.

Thomas Markle on antanut muutamia tv-haastatteluita, joista jokainen on edennyt otsikoihin saakka.

Thomas Markle viittaa kyseiselle huhulle kintaalla ja puhuu Sunin haastattelussa tyttärestään varsin suojelevaan sävyyn.

– En usko, että hän sai Katen itkemään. Ensinnäkin, uskon Katen olevan sellaista vahvempi ihminen. Uskon myös Katen tietävän, että hän on vahvemmassa asemassa kuin Meghan.

Miehen mielestä herttuatarten tulisi lyödä kättä päälle ja kansan jättää Meghan-polo rauhaan kritiikiltä.

– Jos heidän välillään on mitään erimielisyyksiä, heidän pitäis työntää ne sivuun. Olen hyvin ärsyyntynyt kaikesta kritiikistä, jota Meghaniin kohdistetaan.

Briteissa kohuttiin joulun aikaan välirauhasta, jonka herttuatarten kerrottiin solmineen.

Mikäli kuninkaallisten luomaan julkisuuskuvaan on uskominen, herttuatarten välit vaikuttavat jo olevan paremmalla tolalla. Prinssien vaimot kuvattiin joulun alla jutustelemassa hyväntuulisina matkalla joulukirkkoon. Brittimedian mukaan naiset ovat solmineet ”välirauhan”.

Se on kuitenkin selvää, ettei Meghanin isä ainakaan ole helpottanut tyttärensä asettumista uuteen rooliin Britannian kuninkaallisena. Miehen aiheuttamat skandaalit saivat alkunsa jo ennen häitä, kun hän jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta rahan toivossa.

Isän ja tyttären uutisoitiin kuitenkin sopineen välinsä kuvakohusta huolimatta ja Thomas Markle ilmoittikin saattavansa tyttärensä alttarille. Vain kaksi päivää ennen h-hetkeä uutisoitiin, ettei herra Markle osallistukaan häihin, sillä hän joutuu sydänoperaatioon.

Vain vuorokautta ennen häitä Meghan itse vahvisti hovin virallisella Twitter-tilillä, ettei hänen isänsä osallistu häihin. Thomas Marklen mukaan hänen tyttärensä ei ole pitänyt isäukkoonsa mitään yhteyttä häiden jälkeen.

– On täysin käsittämätöntä, että Meghan voi kohdella minua näin, mies suree Sunin haastattelussa.

Kuningasperhe vaikutti ulkopuolisten silmään hyväntuuliselta matkalla joulukirkkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?