Kuninkaalliset

Ruotsalaiset hämmästyivät – prinsessa Madeleinen mies Chris O’Neill teki katoamistempun: Hovi selittää kiusallista tilannetta

Julkaistu:

kuninkaalliset
Chris O’Neill ei aio ottaa osaa SVT:n kuninkaallisdokumenttiin.
Ruotsin kuninkaallinen perhe kertoo vuosittain uudenvuoden jälkeen kuulumisiaan Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n esittämässä Året med kungafamiljen -dokumentissa. Tv-dokumentista on muodostunut Ruotsin kuninkaalliselle perheelle traditio viime vuosina.

Året med kungafamiljen 2019 esitetään myös Suomen televisiossa. Dokumentista on kerrottu uudenvuoden jälkeen ruotsalaismedioissa.

Yksi ruotsalaisia hämmästyttävä asia dokumentissa on, että prinsessa Madeleinen puoliso Chris O’Neill loistaa poissaolollaan. Hän ei ole suostunut mukaan tv-haastatteluihin.
  • Yllä olevalla videolla näet vuonna 2017 kuvatun ISTV:n studiokeskustelun Chris O´Neillista ja Ruotsin hovista.

Ruotsalainen Expressen-lehti selventää, että dokumentissa nähdään hyvä läpileikkaus kuningasparin, kruununprinsessa Victorian perheen ja Carl Philipin perheen elämästä kuluneen vuoden aikana. Sen sijaan perheen kuopus Madeleine esiintyy dokumentissa yksin lastensa kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Chris O’Neill on yksityishenkilö. Hänen kanssaan ei ole sovittu haastatteluja SVT:n ohjelmaa varten, hovin tiedotuspäällikkö Johan Tegel kommentoi lehdelle.

Chris O’Neill ja prinsessa Madeleine avioituivat vuonna 2013. Chris on pitänyt liiton alusta alkaen tiukasti kiinni yksityisyydestään. Hän on ilmoittanut hoville, että ei ole kuninkaallisen perheen jäsen, vaikka on Madeleinen kanssa naimisissa. Madeleine ja Chris asuvat pysyvästi ulkomailla.

– Chris ei ole ottanut tänä vuonna osaa hovin virallisiin ohjelmiin. Prinsessan perhe on myös muuttanut Yhdysvaltoihin syksyn aikana, jonka takia he eivät ole ottaneet osaa ohjelmaan, tiedottaja Margaret Thorgren sanoi.


Madeleine ja Chris kertoivat arjestaan harvinaisessa haastattelussa vuonna 2015. Kyseessä oli Ruotsin SVT1-kanavan supersuosittu Skavlan-ohjelma.

– Elämme normaalia perhe-elämää. Olen täysipäiväinen kotiäiti ja nautin ajastani lastemme kanssa. Chris tekee paljon töitä, mutta viikonloppuisin teemme yhdessä kaikenlaista hauskaa, kuten käymme yhdessä eläintarhassa tai ostoksilla. Madeleine kertoi tuolloin.

Madeleine ylisti puolisonsa olevan tunteellinen ihminen, jolla on loistava huumorintaju.

– Hän saa minut nauramaan joka päivä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt