Herttuatar Meghan laittoi Harryn elämäntavat uusiksi – kielsi prinssiltä jopa teen ja kahvin: ”Se on aikamoinen saavutus”

Julkaistu:

Meghanin kerrotaan kannustaneen Harrya terveellisempiin elämäntapoihin. Nyt saivat kyytiä tee ja kahvi.
Uusi vuosi on monille uudenvuodenlupausten ja uusien elämäntapojen aikaa. Näin on myös brittihovissa, missä herttuatar Meghanin kerrotaan kieltäneen prinssi Harrylta alkoholin lisäksi teen ja kahvin.

Expressin lähteiden mukaan Harry lopetti alkoholinkäytön raskaana olevan Meghanin vuoksi jo aiemmin. Muun muassa lokakuussa Harryn kerrottiin skoolanneen vedellä kuohuvan sijaan tukeakseen raskaana olevaa vaimoaan.

Nyt herttuatar on kieltänyt miestään juomasta myöskään kofeiinipitoisia juomia. Erityisesti teen kieltäminen on herättänyt brittimediassa kummastusta. Britit ovat tunnetusti teekansaa, ja juoma on vahvasti osa saarivaltion kulttuuria.

Teen sijaan Harry on nauttinut kivennäisvettä. Muutos Harryn elintavoissa ei ole jäänyt hovissa huomaamatta.

– Ottaen huomioon, että Harry on ollut teini-ikäisestä asti melkoinen loppasuu, se on aikamoinen saavutus, sisäpiirin lähde kommentoi Expressille.


Sisäpiirin mukaan Meghan on tutustuttanut Harryn myös joogan maailmaan ja kannustanut puolisoaan liikkumaan enemmän. Harryn bilekaverit siivottiin pois jo häävieraslistalta.

– Ennen Harry oli aina menossa ja etsimässä elämäänsä lisäjännitystä. Nykyään hän ei ole enää juhlien viihdyttävin vieras, mutta hän on ehdottomasti rennompi, lähde pohti.

– Meghan vain näytti Harrylle, että on muitakin tapoja elää.


Meghan tunnetaan terveysintoilijana, joka rakastaa joogaa, pitää vartalostaan hyvää huolta ja kiinnittää huomiota ruokaansa.

Keväällä uutisoitiin, että Meghan olisi laittanut Harryn häädieetille. Prinssi Harry onkin viime aikoina puhunut ruokavaliostaan edustustapahtumissaan. Hän totesi viime vuonna kouluvierailulla Yhdysvalloissa, että on luopunut pizzasta ja paljasti, ettei ole koskaan syönyt kebabia.

Prinssin muutos on melkoinen, sillä hänen kerrottiin armeija-aikanaan eläneen roskaruoalla. Brittihovin entinen kokki Darren McGrady on paljastanut, että sekä Harry että prinssi William nauttivat aikaisemmin mielellään pizzaa, hampurilaisia ja ranskalaisia.
Sussexin herttuaparin on kerrottu saavan perheenlisäystä keväällä. Parin esikoinen saattaakin syntyä aikaisemmin kuin hovi tiedotti.

Perheenäiti Karen Anvil kertoi Twitterissä päässeensä juttelemaan Meghanin kanssa kirkon edustalla siitä, kuinka raskausaika on sujunut.

Anvil kirjoittaa Twitterissä kysyneensä herttuattarelta onko hän innoissaan esikoisen syntymästä. Herttuattaren vastaus on herättänyt paljon kiinnostusta brittilehdissä, sillä se antaa ymmärtää, että Harryn ja Meghanin pienokaisen laskettua aika on odotettua lähempänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt