Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan antoi muutama vuosi sitten erityisen lupauksen – pian tapahtui jotain, joka muutti hänen elämänsä lopullisesti

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin muutaman vuoden takainen uudenvuodenlupaus osui harvinaisen oikeaan.
Uusi vuosi on lupausten aikaa. Myös prinssi Harryn kanssa avioitunut herttuatar Meghan on takavuosina harrastanut samaa perinnettä.

Kuninkaalliseen perheeseen liityttyään näyttelijänä työskennellyt Meghan joutui poistamaan suositun The Tig -bloginsa ja kaikki sosiaalisen median tilinsä. Ennen tätä hän ehti kirjoittaa blogiaan monen vuoden ajan.

People-lehden mukaan Pukumiehet-sarjassa näytellyt herttuatar avautui blogissaan vuodenvaihteessa 2016 tekevänsä poikkeuksellisen uudenvuodenlupauksen.


Herttuatar paljasti tällöin blogissaan lupaavansa yleensä tavallisia asioita, kuten juoksevansa maratonin, lopettavansa kiroilemisen ja kynsien pureskelemisen sekä opettelevansa uudelleen ranskan kielen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tänä vuonna ratkaisin asian niin, etten tehnyt päätöksiä, Meghan paljasti blogissaan.

– Tulevan vuoden ainoa tavoitteeni on lähestyä elämää leikkisästi. Nauraa ja nauttia, pitää arvoni korkealla ja itseni hyväksymisen vielä korkeammalla, Meghan kirjoitti blogissaan lupauksiaan vuodelle 2016.

Meghan kertoi kohtalokkaassa uudenvuodenkirjoituksessaan haluavansa antaa elämän kuljettaa häntä oikeaan suuntaan.

– Uudenvuoden lupaukseni on jättää tilaa ihmeille. Tehdä suunnitelmia, mutta olla sinut sen kanssa, jos ne menevät joskus pieleen. Asettaa tavoitteita, mutta olla avoin muutokselle, Meghan sanoi.

Meghanin poikkeuksellinen uudenvuodenlupaus osui harvinaisen oikeaan, sillä alle puoli vuotta myöhemmin Meghan tapasi tulevan aviopuolisonsa prinssi Harryn. Pari alkoi seurustella kesäkuussa 2016.


Herttuatar Meghan joutui luopumaan suositusta blogistaan kuukausia ennen kuninkaallisia häitä, sillä brittihovin jäsenillä ei ole lupa pitää mitään omia henkilökohtaisia sosiaalisen median tilejä.

Esikoistaan keväällä odottava herttuapari tapasi toisensa yhteisen ystävän järjestämien sokkotreffien kautta.

Pari teki ensimmäisen julkisen näyttäytymisensä kuvaajien edessä syyskuussa 2017. Tällöin he saapuivat Torontossa järjestettyyn Invictus Games -tapahtumaan rakastuneen näköisinä.


Meghan antoi ensimmäisen haastattelunsa suhteestaan prinssi Harryyn Vanity Fairille syksyllä 2017.

– Olemme pari. Olemme rakastuneita. Olen varma, että tulee aika, jolloin menemme eteenpäin ja esittelemme itsemme ja meillä on tarinoita kerrottavana, mutta toivon, että ihmiset ymmärtävät, että tämä on meidän aikaamme, Meghan kertoi.

Toukokuussa 2018 avioituneen parin esikoista odotetaan syntyväksi tänä keväänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt