Kuninkaalliset

Herttuatar Meghanin sisko joutui poliisin erityistarkkailuun – luokiteltiin turvallisuusriskiksi: ”Hovi saattaa joutua suureen häpeään”

Julkaistu:

Brittilehdistön tietojen mukaan Samantha Markle on ailahtelevan käytöksensä vuoksi luokiteltu Scotland Yardissa turvallisuusriskiksi.
Kuninkaallisen perheen kulisseja on ravisteltu oikein olan takaa kuluneen vuoden aikana. Herttuatar Meghan liittyi siniverisiin toukokuussa avioituessaan prinssi Harryn kanssa, mutta hänen sukunsa edesottamukset ovat ehtineet jo lyhyessä ajassa aiheuttaa paljon päänvaivaa brittihoville.

Yhdysvalloissa näyttelijänuraa luoneen Meghanin niin ikään amerikkalainen siskopuoli Samantha Markle on varsinkin kiristänyt hovin hermoja suorasukaisilla lausunnoillaan ja tempauksillaan.

Uusien tietojen mukaan ailahtelevaa käytöstä osoittanut herttuattaren siskopuoli olisi nyt laitettu Iso-Britannian viranomaisten erityistarkkailuun, sillä häntä pidetään vähintäänkin maineellisena uhkana kuninkaallisille.


Brittilehti Mirror uutisoi, että Samanthan käytös on vaarantanut kuninkaallisten tarkkaan varjellun maineen, jonka vuoksi hän on tätä nykyä Scotland Yardin erityisosaston tarkkailussa. Alun perin asiasta kertoi The Times.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Herttuatar Meghanin turvallisuuspäällikkö on lehtitietojen mukaan tarttunut toimeen Samanthan viimeaikaisten häpeällisiksi tulkittujen ulostulojen jälkeen. Herttuattaren turvallisuustiimi on selvittänyt tilannetta Iso-Britannian poliisille Scotland Yardille ja heidän erityisosastolleen FTAC:lle eli Fixated Threat Assessment Centrelle.


Poliisin erityisosaston tarkkailuun joutuvilla kuvaillaan olevan ”pakonomainen päähänpinttymä, usein harhainen, jonka he vievät järjettömälle tasolle”.

– Herttuattaren kaltaista henkilöä ei voi suojella tietämättä hänen perhetaustojaan. Samanthan kaltainen henkilö on enemmän riski kuin uhka. Hän ei ole saamassa syytteitä, mutta hän aiheuttaa todellista huolta kuninkaalliselle perheelle, sisäpiirilähde kommentoi brittilehdille.

– Brittihovi saattaa joutua suureen häpeään. Samantha saattaa järjestää jonkin kohtauksen tai päästä otsikoihin käytöksellään. Ja niinhän hän on jo tehnytkin, sisäpiiri toteaa.
Tilanne kärjistyi muutama kuukausi sitten, kun Samantha yritti päästä Kensingtonin palatsiin tapaamaan siskoaan.

Hän oli lähettänyt palatsiin kirjeen, jossa varoitti, että hänen käytöksensä ”saattaa eskaloitua”, mikäli häneltä evätään tapaaminen Meghanin kanssa. Lopulta Samanthan passitettiin porteilta kotia kohti.

Samantha on antanut kuluneiden kuukausien varrella lukuisia lehti- ja tv-haastatteluja. Hän työstää tällä hetkellä elämäkertakirjaa, jossa hän avaa hänen ja Meghanin lapsuutta. Kirjan on huhuttu kantavan nimeä Herttuattaren varjossa (In the Shadows of Duchess).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt