Kuninkaalliset

Brittihovi listasi vuoden suosikkihetkensä – herttuatar Meghan varastaa huomion täysin

Julkaistu:

Kuninkaallisen perheen kulunut vuosi on ollut vähintäänkin värikäs. Nyt brittihovi muistelee vuoden 2018 parhaita hetkiä.
Vuosi 2018 on ollut brittihoville erittäin tapahtumarikas. Kensingtonin palatsi julkaisi muutama päivä ennen vuoden vaihtumista Twitterissään tunnelmallisen videon, jossa kerrataan kuninkaallisen perheen vuoden kohokohtia.

– Tässä ovat suosikkihetkemme vuodelta 2018. Kiitos kaikille, jotka teitte tästä vuodesta niin erityisen. Nähdään 2019! kuuluu Kensingtonin palatsin viesti.

Voit katsoa videon alta. Paina keskellä olevaa nuolta aloittaaksesi katselun.
Videolla nähdään Sussexin ja Cambridgen herttuaparit sekä muita kuninkaallisen perheen jäseniä osallistumassa erilaisiin tapahtumiin, hyväntekeväisyystempauksiin ja vierailuihin erilaisissa oppilaitoksissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huomio kiinnittyy väistämättä siihen, että kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa vihitty herttuatar Meghan on videolla erittäin näkyvässä roolissa.

Itseasiassa brittilehti Daily Mailin mukaan herttuatar Meghan suorastaan varastaa huomion.

Kolmeminuuttisen videon aikana palataan nimittäin reilusti yli 30 kertaa herttuatar Meghaniin, kun taas esimerkiksi herttuatar Catherinen ikimuistoisia hetkiä valotetaan huomattavasti vähemmän, vain 23 kertaa.


Brittihovin videolla palataan muun muassa herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn toukokuisiin häihin ja herttuattaren ensimmäiseen edustusvierailuun kuningatar Elisabetin kanssa.

Lisäksi muistellaan Sussexin herttuaparin edustusmatkaa Australiaan, Uuteen-Seelantiin, Fidžille ja Tongalle, sekä hetkeen, kun he ilmoittivat odottavansa esikoistaan.

Pienokainen syntyy keväällä, mutta tarkkaa aikaa tai lapsen sukupuolta ei ole paljastettu.


Videota kommentoineet kuninkaallisfanit kehuvat vuolaasti kuluneen vuoden olleen ikimuistoinen.

– Miten ainutlaatuinen vuosi heille kaikille neljälle, eräs fani kiittelee.

– Upea vuosi kuninkaalliselle perheelle. Uskon, että vuodesta 2019 tulee vielä uskomattomampi, eräs fani sanoo.


Prinssit Harry ja William sekä herttuattaret Catherine ja Meghan edustivat vuoden alussa yhdessä useaan kertaan. Tällöin kameroihin tallentui nauravaiset herttuattaret, jotka näyttivät olevan erittäin lämpimissä väleissä.

Vuosittaisessa Royal Foundation Forum -keskustelutilaisuudessa herttuatar Meghan kuvaili heidän väliensä olevan ”yhdessäoloa parhaimmillaan”.

Myös herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin pikkuprinssi Louis huomioidaan videolla. Prinssi Louis syntyi huhtikuussa.

Lähinaapuriamme Ruotsin kuninkaalliset ovat myös mukana, sillä Cambridgen herttuapari vieraili kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin luona vuoden 2018 alussa.
Isoa merkkipäiväänsä vietti tänä vuonna prinssi Charles, joka juhlisti lokakuussa 70-vuotissyntymäpäiviään.


Juhlallisuudet alkoivat jo kevään lopussa ja olivat niin mittavat, että vastavihityt Harry ja Meghan joutuivat lykkäämään häämatkaansa kunnioittaakseen Charlesin syntymäpäiväjuhlallisuuksia läsnäolollaan.
Lisäksi brittihovi juhli myös toisia häitä, kun prinsessa Eugenie asteli alttarille Jack Brooksbankin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt