Fanit ällistyivät prinssi Williamin eleestä, kun Meghan yritti rikkoa jäätä – paljastiko kiusallinen video totuuden herttuaparien ”välirauhasta”? - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Fanit ällistyivät prinssi Williamin eleestä, kun Meghan yritti rikkoa jäätä – paljastiko kiusallinen video totuuden herttuaparien ”välirauhasta”?

Julkaistu: 28.12.2018 9:54

Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit huomasivat mielenkiintoisen yksityiskohdan prinssi Williamin käytöksessä.

Viime kuukausina brittihovi on saanut osakseen runsaasti negatiivista julkisuutta, kun hovista on tihkunut tietoja herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin mahdollisesta välirikosta.

Herttuattarien on kuvailtu olevan hyvin erilaisia ihmisiä, eikä heistä siksi ole tullut ylimpiä ystäviä. Joulupäivänä Sandringhamissa Meghan ja Catherine kävelivät kuitenkin vierekkäin yleisön eteen ensimmäistä kertaa viikkokausiin.

Herttuattaret vaikuttivat juttelevan hymyssä suin, mutta kehonkielenasiantuntijat tyrmäsivät parivaljakon esiintymisen täysin. Asiantuntija Judi James arvioi brittilehdille herttuattarien hymyjen taakse kätkeytyneen paljon piilotettuja tunteita.

Nyt tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit ovat panneet merkille mielenkiintoisen yksityiskohdan kuninkaallisen perheen joulupäivän esiintymisestä.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt video, jossa nähdään prinssi William, herttuatar Catherine, sekä prinssi Harry ja herttuatar Meghan poistumassa St. Mary Magdalenenen kirkosta joulupäivänä.

Videolla herttuatar Meghan kääntyy prinssi Williamin puoleen ja sanoo jotain Williamille. William ei vaikuta kiinnittävän mitään huomiota Meghanin jutusteluun ja keskittyy asettelemaan kaulahuiviaan.

  • Katso tilanne jutun videolta, jossa herttuaparit poistuvat joulukirkosta.

Prinssi William, herttuatar Catherine, herttuatar Meghan ja prinssi William astelivat joulukirkkoon prinssi Charlesin johdolla. Charlesin uskotaan toimineen kuningattaren kanssa sovittelijana herttuaparien välillä.

Daily Mail, The Sun ja Mirror -lehdet kertovat, että fanit ovat varmoja, että Williamin ele paljastaa totuuden hänen ja Meghanin viileistä väleistä.

Brittilehdet kertoivat jo aiemmin tänä syksynä, että William ja Harry ovat etääntyneet toisistaan. Syypää siihen on hovin tietolähteiden mukaan Meghan, jonka käytös on saanut Williamin takajaloilleen. Mirror-lehden tietojen mukaan William on ilmaissut huolensa siitä, onko omapäinen ja rajoja rikkova Meghan paras mahdollinen puoliso hänen pikkuveljelleen.

Veljesten välillä uskotaan olleen mojova riita viime vuonna, kun Harry kertoi hänelle kosineensa Meghania. Veljesten ystävät ovat kertoneet Vanity Fairille, että Harry on ollut hyvin pettynyt Williamin ennakkoluuloihin Meghania kohtaan.

– Harryn mielestä William ei toivottanut Meghania avosylin osaksi perhettä ja sanoi hänelle suoraan asiasta. Heillä oli riita, joka saatiin sovittua vasta kun prinssi Charles puuttui peliin. Hän käski Williamia tutustumaan Meghaniin paremmin, lehdelle kerrottiin.

Prinssi William vaikutti joulukirkosta poistuessaan olevan kiinnostuneempi kaulahuivistaan kuin Meghanin kanssa juttelusta.

Hovi tiedotti marraskuussa Harryn ja Meghanin muuttavan pois Williamin ja Catherinen naapurista keväällä. Pari muuttaa Windsorissa sijaitsevaan Frogmore Cottageen.

Kuningatar jyrähti

The Sunin lähde on kertonut, että kuningatar ja prinssi Charles olivat jouluun asti antaneet asioiden mennä omalla painollaan. He tekivät kuitenkin selväksi, että jouluna koko perhe on yhdessä. Kuningattaren uskotaan komentaneen herttuaparit solmimaan ”välirauhan” ja käskenyt heidän unohtamaan erimielisyytensä joulun ajaksi.

Brittilehdet uskovat kuningatar Elisabetin määränneen herttuaparien välille ”välirauhan”, jottei hovi saisi enää yhtään enempää negatiivista julkisuutta.

– Se tarkoitti, että kaksi paria käveli kirkkoon yhdessä samalla tavalla kuin he kävelivät viime vuonna. Kyllä, se oli hieman kiusallista ja epämukavaa ottaen huomioon, mitä näiden viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana on tapahtunut, hovin lähteet kertoivat lehdelle.

– Mutta ei haluttu edes miettiä sitä vaihtoehtoa, että joulupäivänä olisi vieläkin enemmän negatiivisuutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?