Kuninkaalliset

Lipsauttiko Meghan tarkoin varjellun salaisuuden esikoisensa syntymästä? Kirkolle saapunut äiti sai herttuattarelta häkellyttäviä uutisia

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoinen saattaakin syntyä aikaisemmin kuin hovi tiedotti.
Kuninkaallinen perhe asteli kameroiden eteen Sandringhamissa joulupäivänä ja tervehti paikalla ollutta yleisöä hymyssä suin. Perheenäiti Karen Anvil kertoo Twitterissä päässeensä juttelemaan herttuatar Meghanin kanssa kirkon edustalla siitä, kuinka raskausaika on sujunut.

Anvil kirjoittaa Twitterissä kysyneensä herttuattarelta onko hän innoissaan esikoisen syntymästä. Herttuattaren vastaus on herättänyt paljon kiinnostusta brittilehdissä, sillä se antaa ymmärtää, että prinssi Harryn ja Meghanin pienokaisen laskettua aika on odotettua lähempänä.

– Olemme miltei loppusuoralla. Näin Meghan vastasi minulle kun kysyin onko hän innoissaan, Anvil kirjoittaa.

– Olimme vain kaksi äitiä jutustelemassa toisillemme.
Hovi tiedotti lokakuussa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin odottavan esikoistaan ja lapsen syntyvän keväällä. Tarkempi laskettu aika on pidetty visusti salassa, mutta brittilehdet ovat arvioineet, että pienokainen syntyisi maaliskuussa tai huhtikuussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mirror-lehti kertoo kuitenkin nyt, että herttuattaren vastaus kysymykseen on käynnistänyt huhumyllyn siitä, että lapsi saattaisi syntyä jo helmikuussa.

Lehden mukaan fanit ovat panneet merkille, että Meghanin vatsa on kasvanut jo niin suureksi, että raskaus on luultavasti odotettua pidemmällä.


Meghanin tavannut Karen Anvil sanoo E! Newsille Meghanin vaikuttaneen vilpittömältä ja onnelliselta päästessään hetkeksi juttelemaan ihmisten kanssa hovin ulkopuolella.

– Meghan oli niin vilpitön. Hän teki työtään tavatessaan yleisöä ja kätellessään heitä, mutta kun kysyin häneltä vauvasta, niin hänen olemuksensa muuttui välittömästi. Hän hehkui ja vaistonvaraisesti laski kätensä vatsalleen. Se oli ihanaa, Anvil sanoo lehdelle.


Suhdesoppa varjostanut hovia jo viikkotolkulla

Prinssi Harry ja Meghan avioituivat viime toukokuussa näyttävästi Windsorin kaupungissa. Morsian sai häiden jälkeen Sussexin herttuattaren arvonimen. Nykyään hän käyttää nimeä Sussexin herttuatar Meghan.

Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2016 lähtien. He ilmoittivat kihlauksensa marraskuussa 2017.

Unelmahäitä vietettiin vain puoli vuotta kihlauksen jälkeen. Vihkiseremonia järjestettiin hyvin perinteikkäässä Pyhän Yrjön kappelissa Windsorin keskustassa. Seremoniaa näytettiin suorana tv-lähetyksenä kaikkialla maailmassa.

Viime kuukausina brittihovi on saanut osakseen runsaasti negatiivista julkisuutta, kun hovista on tihkunut tietoja herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin mahdollisesta välirikosta.

Herttuattarien on kuvailtu olevan hyvin erilaisia ihmisiä, eikä heistä siksi ole tullut ylimpiä ystäviä. Joulupäivänä Sandringhamissa Meghan ja Catherine kävelivät kuitenkin vierekkäin yleisön eteen ensimmäistä kertaa viikkokausiin.


Kehonkielen asiantuntijat tyrmäsivät parivaljakon esiintymisen ja kuvailivat sen olleen kaikkea muuta kuin rento hetki ystävysten kesken. Asiantuntija Judi Jamesin mielestä aurinkoisten herttuattarien hymyjen taakse kätkeytyi paljon piilotettuja tunteita.

Meghanilta nähtiin joulupäivänä poikkeuksellinen läheinen ele Catherinelle kaksikon kävellessä sisään kirkon portista. Meghan kiirehti Catherinen vierelle ja laittoi kätensä hellästi tämän selälle, samalla herttuattarelle hyväntuulisesti jutellen. Kaksikko vaikutti myös vaihtaneen innoissaan vitsejä keskenään.

James arvioi, että herttuattaret käyttäytyivät toisiaan kohtaan ”kuin poliitikot”.

– Heidän käytöksensä muistuttaa poliitikkojen kehonkieltä. Asioita, joita poliitikot tekevät halutessaan näyttää signaaleja yhteneväisyydestä tai samanmielisyydestä.

Jamesin mielestä Meghan ja Catherine peilasivat toistensa käytöstä, mikä korosti vaikutelmaa siitä, että he esittäisivät liian hyviä ystäviä. Asiantuntijan mukaan myös erityisesti ”diplomaatin roolin” ottaneen Catherinen hymy vaikutti tilaisuudessa silmiin nähden huvittuneelta iloisen sijaan.

– Catherinen hymy on tavallisesti hyvin aito. Nyt hän vaikutti siltä kuin tilanne olisi yleinen vitsi siitä, että heidän täytyy esittää ystäviä, James analysoi Daily Mailille.
Herttuattarien ”välirauhan” uskotaan olevan kuningatar Elisabetin aikaansaannosta.


The Sunin lähde kertoi, että kuningatar ja prinssi Charles olivat jouluun asti antaneet asioiden mennä omalla painollaan. He tekivät kuitenkin selväksi, että jouluna koko perhe on yhdessä.

– Se tarkoitti, että kaksi paria käveli kirkkoon yhdessä samalla tavalla kuin he kävelivät viime vuonna. Kyllä, se oli hieman kiusallista ja epämukavaa ottaen huomioon, mitä näiden viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana on tapahtunut, hovin lähteet kertoivat lehdelle.

– Mutta ei haluttu edes miettiä sitä vaihtoehtoa, että joulupäivänä olisi vieläkin enemmän negatiivisuutta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt