Kuninkaalliset

Meghan seurasi vierestä, kun Harry osallistui 20 vuotta vanhaan, vihattuun perinteeseen – prinssit nauttivat valtavan aamiaisen ja lähtivät ovesta ulos

Julkaistu:

kuninkaallisten joulu
Harry lähti suvun miesten kanssa metsälle siitä huolimatta, että hänen väitettiin jättävän perinteisen hupinsa tänä vuonna väliin.
Valtoimenaan velloneesta huhumyllystä huolimatta prinssi Harry osallistui tapaninpäivänä perinteiseen fasaaninmetsästykseen perheensä miesten kanssa. Hänen tuore vaimonsa Meghan oli mukana Sandringhamissa samana päivänä, kertoo brittilehti Daily Mail.

Lähteen mukaan Harryn, prinssi Charlesin ja prinssi Williamin eteen katettiin tapaninpäivänä notkuva aamiaispöytä. Prinssikolmikko valmistautui jahtiin nauttimalla munia, pekonia, muroja ja voileipiä sisältävän, suunnattoman aamiaisen.

– Miehet lähtivät ulos valtavan aamiaisen jälkeen, kuten aina, sisäpiiriläinen palatsista vahvistaa.

– Mutaisilla ja kylmillä nummilla metsästäminen on rankkaa, joten aamiainen tulee tarpeeseen, hän lisäsi.

Brittilehtien mukaan raskaana oleva Meghan, 37 vuotta, otti sopuisasti osaa tapaninpäivän lounaaseen muun kuninkaallisen perheen kanssa sen jälkeen, kun perheen miehet olivat palanneet metsältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Meghan saapui lounaalle yhdessä kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kanssa. Herttuatar Catherine jäi sen sijaan tapaninpäivänä Amner Hallin kotiinsa pitämään huolta kolmesta lapsestaan.

Etukäteen väitettiin, että eläinten ystäväksi tituleerattu Meghan olisi kieltänyt puolisoaan ottamasta osaa fasaanijahtiin. Meghan pahoitti mielensä vuosi sitten, kun Harry otti osaa villisikojen metsästämiseen Saksassa.

Meghanilla on kaksi huonoista oloista pelastettua koiraa ja hän on puhunut julkisuudessa eläinten oikeuksien puolesta. Hän syö kuitenkin usein ja avoimesti erilaista liharuokia.


Tapaninpäivän fasaanijahti on hovin suosima perinne, johon Harry ja William ovat osallistuneet yhdessä jo yli 20 vuoden ajan.

Villieläinten metsästäminen hupiharrastuksena on herättänyt valtavaa kritiikkiä Britanniassa jo useita vuosia. Erityisesti brittihovin rakas metsästysharrastus on joutunut eläinten ystävien hampaisiin viime vuosina.

Hunting Act 2004 -laki teki villien nisäkkäiden, kuten kettujen, peurojen, villijänisten ja minkkien metsästämisen koirien avulla maassa laittomaksi. Ennen lain voimaanastumista useista tutkimuksista selvisi, että enemmistö briteistä pitää villieläinten jahtaamista koirien avulla julmana ja epähyväksyttävänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt