Kuningatar Elisabet laittoi Meghanin ja Catherinen solmimaan ”välirauhan” – sisäpiiristä paljastettiin, kuinka sopu syntyi: ”Se oli kiusallista” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuningatar Elisabet laittoi Meghanin ja Catherinen solmimaan ”välirauhan” – sisäpiiristä paljastettiin, kuinka sopu syntyi: ”Se oli kiusallista”

Julkaistu: 26.12.2018 14:52

Herttuattaret Meghan ja Catherine juttelivat hyväntuulisina kävellessään joulukirkkoon. Nimettömän lähteen mukaan tilanne oli kuitenkin hieman epämukava.

Britannian kuninkaallinen perhe kuvattiin eilen hyväntuulisena kävelemässä joulukirkkoon. Erityisesti kiinnitettiin huomiota siihen, että herttuatar Catherine ja herttuatar Meghan vaikuttivat tulevan hyvin toimeen, vaikka heidän välirikosta on huhuttu viikkoja.

Nyt brittilehdet kertovat, että kuningatar Elisabet ja Walesin prinssi Charles olivat puuttuneet tilanteeseen ja herttuattaret olivat solmineet ”välirauhan”.

– Kuten hänen majesteettiinsa on usein sanonut joulupäivän viesteissään, juhlakausi on usein yhdessäolon aikaa ja kuninkaallinen perhe pitää sitä ajatusta erityisen tärkeänä, lähde kertoi The Mirrorille.

– Joulun aika on usein stressaavaa aikaa monille ihmisille ja sellaisina aikoina on tärkeää, että perhe on yhdessä ja, että nautitaan siitä mistä on syytä olla kiitollisia.

Catherine ja Meghan kuvattiin aurinkoisina yhdessä.

The Sunin lähde kertoi, että kuningatar ja prinssi Charles olivat jouluun asti antaneet asioiden mennä omalla painollaan. He tekivät kuitenkin selväksi, että jouluna koko perhe on yhdessä.

– Se tarkoitti, että kaksi paria käveli kirkkoon yhdessä samalla tavalla kuin he kävelivät viime vuonna. Kyllä, se oli hieman kiusallista ja epämukavaa ottaen huomioon, mitä näiden viimeksi kuluneiden 12 kuukauden aikana on tapahtunut.

– Mutta ei haluttu edes miettiä sitä vaihtoehtoa, että joulupäivänä olisi vieläkin enemmän negatiivisuutta.

Väitetystä välirikosta ei joulupäivänä ollut merkkiäkään.

Kuningatar Elisabet vetosi joulupuheessaan hyvyyteen ja keskinäiseen kunnioittamiseen.

– Kaikista syvimmistä näkemyseroista huolimatta, toisen ihmisen kohtelu kunnioittavasti toverina on aina hyvä ensimmäinen askel kohti suurempaa keskinäistä ymmärrystä, hän sanoi.

Kehonkielen asiantuntija Judi James kertoi, että etenkin herttuatar Catherine yritti olla mahdollisimman ystävällinen Meghanille. Jamesin mukaan Catherine ei pysynyt tiukasti miehensä käsipuolessa kuten Meghan aluksi, vaan käveli Meghanin vieressä ja jutteli ja hymyili tälle.

Myös Meghanilta nähtiin joulupäivänä poikkeuksellinen läheinen ele Catherinelle kaksikon kävellessä sisään kirkon portista. Meghan kiirehti Catherinen vierelle ja laittoi kätensä hellästi tämän selälle, samalla herttuattarelle hyväntuulisesti jutellen. Kaksikko vaikutti myös vaihtaneen vitsejä keskenään.

Catherine ja Meghan olivat hyvällä tuulella.

Brittilehdistössä on jo viikkojen ajan spekuloitu, että herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin alun perin lämpimänä pidetty ystävyyssuhde olisi ajautunut karille. Kaksikon on väitetty jo riitautuneen viime keväällä Meghanin ja prinssi Harryn häiden alla.

Peoplen sisäpiirilähteiden mukaan herttuattarille tuli riitaa 3-vuotiaan prinsessa Charlotten leningin istuvuudesta.

– Morsiustytöille oli hyvin vähän sovitustilaisuuksia. Kaikki jätettiin aivan viime tippaan ja se oli hyvin stressaavaa kaikille, jotka liittyivät mukaan siihen, lähde kertoi.

Myös herttuattarien puolisoiden prinssi Williamin ja prinssi Harryn välien väitetään olevan jäiset.

The Mirrorin mukaan Harry on syyttänyt Williamia siitä, että tämä yritti tuhota hänen parisuhteensa heti alkuunsa.

Harryn on kerrottu olevan vaimoaan kohtaan hyvin suojeleva, ja tämän väitetään hiertävän Williamia

– Hän ei siedä lainkaan kritiikkiä Meghanista – ja hän on niin herkkä, että näkee kritiikkiä ja negatiivisuutta siellä, missä sitä ei ole, lähde hovista kertoi aiemmin The Sunille.

Kuningatar Elisabetin ja prinssi Charlesin väitetään korostaneen herttuattarille ja näiden puolisoille, että joulu on perheen yhteinen juhla.

 

Yllä video Meghan Marklen vaiherikkaasta vuodesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?