Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin joulunviettoon tulee merkittävä muutos – taustalla koskettava syy

rac

Julkaistu:

Herttuapari ei jatkossa enää vieraile joulupyhinä ollenkaan herttuatar Catherinen suvun luona.
Cambridgen herttuapari on jouluisin taiteillut monien muiden pariskuntien tavoin molempien sukujen välillä. Herttuatar Catherine, prinssi William ja perheen kolme lasta ovatkin jakaneet perinteisesti joulunviettoaan kahteen eri paikkaan.

Herttuapari on tavallisesti viettänyt joulunsa kuninkaallisten perinteiden siivittämänä kuningatar Elisabetin hoivissa Sandringhamissa. Sen lisäksi he ovat suunnanneet pyhinä myös Catherinen vanhempien Michael ja Carole Middletonin luokse.


Cosmopolitanin mukaan herttuatar Catherine joutuu kuitenkin luopumaan omien vanhempiensa ja läheistensä tapaamisesta jouluna. Lähipiiristä on juoruttu US Weeklylle, että jatkossa Cambridgen herttuapari viettää joulunsa tiiviisti vain kuninkaallisessa seurassa.

Uuden käytännön syy on sisäpiiritietojen mukaan varsin liikuttava, sillä herttuapari aikoo ottaa huomioon kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin vuosi vuodelta korkeammalle kipuavan iän.

Kuningatar on 92-vuotias ja prinssi Philip täytti kesällä 97 vuotta.


– Vastoin aiempien vuosien perinteitä, Kate ja William tulevat nyt ja tulevaisuudessa viettämään jouluaaton ja joulupäivän Sandringhamissa, lähipiiristä kuiskutellaan.

– Kuningattaren ja prinssi Philipin ikääntyessä jouluperinteiden väliin jättäminen ei ole enää vaihtoehto, lähipiiri kertoo.

Perhe aikoo jatkossa järjestää aikaa herttuattaren sukulaisille joulupyhien jälkeen.


Huhujen mukaan herttuatar Catherine on muutenkin ottanut tulevan joulun vastaan ristiriitaisissa tunnelmissa. Vielä jokin aika sitten herttuatar Catherinen äiti Carole Middleton kertoi brittilehdille Catherinen ja Williamin perheineen viettävän joulun heidän kanssaan. Suunnitelmiin tuli kuitenkin pian muutos, ja nyt herttuapari viettää sittenkin joulun Sandringhamissa.

Lisäksi lähipiiristä vuodettujen tietojen mukaan herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välit olisivat tosiasiassa kylmääkin kylmemmät.

Kuninkaallisasiantuntijoiden mukaan herttuatar Catherine on ilmaissut, ettei hän haluaisi viettää joulua saman katon alla kuin Harry ja Meghan, sillä veljesten ja herttuattarien välien on uumoiltu olevan niin tulehtuneet, että koko perhe pelkää kireän ilmapiirin pilaavan joulunvieton.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt