Prinssi Williamin ex-rakkaan kavala juoni paljasti suhteen Catherineen jo vuonna 2002 – pudotti jättimäisen pommin kesken juomapelin

rac

Julkaistu:

Williamin ja Catherinen suhde tuli julki oletettua aiemmin.
Prinssi William ja herttuatar Catherine purjehtivat avioliiton satamaan vuonna 2011 ja ovat pitäneet tiukasti yhtä siitä lähtien.

Pari ilmoitti julkisesti olevansa yhdessä vuonna 2003. He erosivat muun muassa vuonna 2007, mutta palasivat pian takaisin yhteen.

Nyt brittilehdet kertovat, että Williamin ja Catherinen suhteen olisi alun perin paljastanut prinssin ex-tyttöystävä Carly Massy-Birch.

Tapahtumat ajoittuvat vuoteen 2002, jolloin nykyinen Cambridgen herttuapari piti vielä matalaa profiilia suhteestaan. Hiljaiselo sai käänteen, kun opiskelevat nuoret pelasivat illanvieton yhteydessä ”En ole koskaan” -nimistä juomapeliä.

Perinteisesti juomapelinä pelatussa pelissä yksi kisaajista esittää väitteen, jota hän ei ole itse tehnyt. Jos joku muu joutuu vastaamaan väitteeseen myöntävästi, joutuu hän tunnustamaan ja ottamaan huikan.


Kirjassa Making of a Royal Romance kuninkaallisekspertti Katien Nicholl väittää sisäpiirilähteen paljastaneen hänelle, että Carlylla oli pelissä pahat mielessään. Kirjan paljastuksista ovat uutisoineet muun muassa Mirror.

– Kun oli Carlyn vuoro esittää väite, hän lausui ”En ole koskaan seurustellut kahden ihmisen kanssa tässä huoneessa”. Hän tiesi, että William oli ainut, koska Catherine istui hänen vieressään, Nicholl kertoo kirjassa.

– Tiesimme, että he olivat yhdessä, mutta se oli ensimmäinen kerta, kun Willliam vahvisti hänen ja Catherinen suhteen julkisesti, lähde jatkoi.


Lähteen mukaan William ei ollut tilanteesta mielissään.

– En voi uskoa, että sanoit juuri noin, hän oli sanonut ja luonut ex-tyttöystäväänsä raivoisan katseen.

Tilanne ei päättynyt siihen. Kirjassa haastatellun lähteen mukaan rauhallisena ja diplomaattisena tunnettu Catherine suuttui välikohtauksesta Carlylle raivokkaasti. Sen jälkeen herttuatar ei puhunut naiselle enää koskaan.


Williamin ja Catherinen eroista kuuluisin tapahtui vuonna 2007, mutta he erosivat ensimmäisen kerran jo vuonna 2004. He viettivät tuolloin kesälomaa yliopistosta. William ilmoitti tyttöystävälleen tarvitsevansa tilaa.

The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen -paljastuskirjan mukaan William lähti kuin lähtikin ilmoituksensa jälkeen matkustelemaan parhaan kaverinsa Guy Pellon kanssa. Pello on nykyään prinssi Louis’n kummisetä. Kate jäi yksin Britanniaan odottamaan poikaystäväänsä kotiin.

Paljastuskirjan kirjoittajan mukaan Pello palkkasi poikien matkalle mukaan pelkästään viehättäviä naisia sisällään pitävän henkilökunnan. Catherine tunsi olonsa hyvin surulliseksi, kun hänelle selvisi matkan juonikuvio.

Tuleva herttuatar joi läheistensä kanssa valkoviiniä, humaltui ja mietti ääneen, voisiko hän soittaa tai lähettää tekstiviestejä rakastetulleen.

Nykyään pari on onnellisesti naimisissa ja heillä on kolme lasta: George, Charlotte ja Louis ovat vanhempiensa silmäteriä ja kansan rakastamia pikkukuninkaallisia. Catherine on puolestaan Williamin puolisona mitä suurimmalla todennäköisyydellä tuleva kuningatar.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt