Kuninkaalliset

Oletko kuningatar Elisabet vai herttuatar Meghan? Testaa, kuka Britannian kuninkaallinen olet

rac

Julkaistu:

Tässäpä oivaa puuhaa joulunpyhiin. IS:n leikkimielisellä testillä selvität nopeasti, kuka ketä brittihovin jäsenistä tietämättäsi muistutat.
Brittihovissa on riittänyt käänteitä tänä vuonna. Uutta verta saatiin Yhdysvalloista, ja Meghanin tulon jälkeen alkoikin tapahtua. Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin komeita häitä juhlittiin sukuskandaalien saattelemana toukokuussa. Lue täältä, miten häät murskasivat perinteitä.


Lokakuussa oli vuorossa prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin häät. Katsele vielä tunnelmallisia kuvia parin häistä täältä.

Marraskuussa tuli julkisuuteen, kuinka kolme keskeistä työntekijää irtisanoutui prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin palveluksesta. Lue asiasta täältä!

Marraskuun puolivälissä juhlittiin prinssi Charlesin 70-vuotisjuhlia. Lue täältä kruununprinssin värikkäästä, mutta haasteellisesta elämästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Testaa, kuka brittikuninkaallisista muistuttaa sinua! Ja muista jakaa tuloksesi myös kavereillesi, että saisitte vertailla tuloksia.Jos testi ei näy, tee se täältä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt