People: Lähipiiri paljastaa, mikä sai herttuatar Catherinen mitan täyttymään Meghanin häähumussa – riita liittyi pieneen Charlotte-tyttäreen

Julkaistu:

kuninkaalliset
Brittihovista kantautuu uutta tietoa siitä, miksi Catherine ja Meghan riitautuivat keskenään häähumun tuoksinassa.
People-lehti kertoo uudenvuoden kansijutussaan siitä, miksi Britannian prinssi Williamin ja prinssi Harryn puolisot riitautuivat keskenään viime toukokuussa kuninkaallisten häiden alla.

Useiden lehtiväitteiden mukaan Catherinen, 36, mitta tuli täyteen, kun Meghanin, 37, häävalmistelut olivat kuumimmillaan. Väitteiden mukaan hän poistui häähumusta silmät kyynelissä.

Peoplen haastattelemien sisäpiirilähteiden mukaan kysymys oli vasta 3-vuotiaan Charlotten morsiustyttöpuvun sovituksesta. Puku ei ollut morsiamen tiimin mielestä tarpeeksi hyvin istuva.

– Siellä oli riitaa Charlotten mekon istuvuudesta, lähde paljastaa.

– Morsiustytöille oli hyvin vähän sovitustilaisuuksia. Kaikki jätettiin aivan viime tippaan ja se oli hyvin stressaavaa kaikille, jotka liittyivät mukaan siihen, toinen sisäpiiriläinen valaisee.


Catherinen ja Meghanin, 37, kireistä väleistä on huhuttu paljon Harryn ja Meghanin viime toukokuisten unelmahäiden jälkeen.

– Vaimot muuttavat dynamiikkaa hovissa, sillä molemmilla prinsseillä on hyvin voimakastahtoiset vaimot, palatsista kerrotaan lehdelle vielä.

– Jos ”oikeasta maailmasta” tuodaan yhtäkkiä kaksi itsenäistä naista mukaan kuninkaalliseen maailmaan, sillä on väistämättä vaikutusta, sama lähde jatkoi.


Huhut kireästä ilmapiiristä vellovat

Brittihovista on muutenkin kantautunut syksyn mittaan monenlaisia väittämiä siitä, miten amerikkalaiskanadalaisen, näyttelijänä uransa luoneen Meghanin sulautuminen satoja vuosia vanhaan brittimonarkiaan ei ole sujunut aivan aukottomasti.

Vähän aikaa sitten uutisoitiin, että Harry luopuu perheensä 20 vuotta vanhasta jouluperinteestä vaimonsa takia. Harry ja William ovat osallistuneet yhdessä perinteiseen fasaanijahtiin aina jouluisin. Tapaan tulee nyt muutos.


Joulun viettoon liittyy muutenkin tänä vuonna monia kysymysmerkkejä. Meghan on äitinsä Doria Raglandin ainoa tytär. Heidän tiedetään olevan läheisissä väleissä. Lehdissä arveltiin, että Meghan haluaisi viettää joulua äitinsä kanssa saman pöydän ääressä.

On kuitenkin hyvin harvinaista, että kukaan kuninkaallisen perheen ulkopuolinen henkilö viettäisi joulua Sandringhamissa. Esimerkiksi herttuatar Catherinen perhe ei ole koskaan viettänyt joulua kuningattaren tiluksilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt