Herttuatar Meghan kuvattiin hellimässä pyöristynyttä vauvavatsaansa – heitti sukkelan huomautuksen raskaudestaan

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghan innostui vitsailemaan raskaudestaan hoitokodin asukkaiden kanssa.
Herttuatar Meghan astui tiistaina jälleen julkisuuteen, vaikka brittihovin kulisseissa on jo pitkään kuohunut. Herttuatar asteli yksin ilman prinssi Harrya vierailulle Royal Varietyn hoitokotiin Lontoossa.

Vierailulle valittu tyylikäs harmaa takki ja kuvioitu mekko paljastivat herttuattaren vääjäämättömästi pyöristyvän vauvavatsan.


Hyväntuulinen herttuatar jutusteli hoitokodissa asukkaiden kanssa ja osallistui tunnelmalliseen yhteislauluhetkeen. Harper’s Bazaar -lehden mukaan herttuatar intoutui kommentoimaan raskauttaan asukkaille, joille herttuattaren vierailu oli odotettu tapahtuma.

– Olen tänään erittäin raskaana, hän vitsaili asukkaille vatsaansa pidellen.

Herttuattaren lohkaisu sai aikaan naurua ja myös Meghan nauroi heitolleen hyväntuulisesti.


Herttuatar innostui myös rupattelun lomassa kysymään eräältä asukkaalta onko tällä jälkikasvua.

– Ei, minulla oli ura, vanha rouva oli vastannut.

– Kyllä, ymmärrän täysin, Meghan oli nyökytellyt.

Herttuatar itse tosin valitsi perheen ja rakkauden uransa edelle. Hän luopui rakastamastaan näyttelijänurasta kun hänet vihittiin keväällä osaksi kuninkaallista perhettä.

Sussexin herttuaparin esikoinen syntyy keväällä, mutta hovi ei ole paljastanut vielä tarkkaa ajankohtaa. Myöskään lapsen sukupuolta ei tiedetä.


Brittihovin tukemassa Royal Variety -hoitokodissa asuu 36 eläköitynyttä, entistä viihdealan ammattilaista. Vierailulla oli mukana myös muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Mona Hammond, takavuosien hittisarja EastEndersin näyttelijätähti, sekä 70-luvun näyttelijätähti Richard O’Sullivan.

Paikallisten medioiden mukaan asukkaat olivat erittäin otettuja herttuattaren vierailusta, sillä hoitokodissa seurattiin tiiviisti hänen ja Harryn toukokuisia kuninkaallisia häitä.

Rupattelun lisäksi herttuatar ja asukkaat kuuntelivat pianon säestyksellä joulun klassikkokappaleen It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas.

Herttuattaren yllä nähtiin jälleen muodikas ja melko hintava asukokonaisuus, sillä hän oli valinnut päälleen yli 900 euroa maksavan LA Label Brock Collectionin mekon sekä 550 euron arvoisen kanadalaismerkki Soia & Kyon villakangastakin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt