Herttuatar Meghan viis veisaa kohuista – astui julkisuuteen yksin ilman prinssi Harrya: vieraili vanhusten luona liki 1000 euron juhlamekossa

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghan vieraili ilman puolisoaan lontoolaisessa hoitokodissa tunnelmoimassa lähestyvää joulua.
Herttuatar Meghan astui tiistaina jälleen julkisuuteen, vaikka brittihovin kulisseissa on jo pitkään kuohunut. Tyylikkääseen harmaaseen takkiin ja kuvioituun mekkoon pukeutunut herttuatar asteli vierailulle Royal Varietyn hoitokotiin Lontoossa.

Omatoimisena ja itsenäisenä naisena tunnettu Meghan edusti vierailulla yksin, ilman puolisoaan prinssi Harrya. Brittilehti Daily Mailin mukaan herttuatar edusti huolettoman oloisena viime viikkojen kohuista huolimatta.

Herttuattaren yllä nähtiin jälleen muodikas ja melko hintava asukokonaisuus, sillä hän oli valinnut päälleen yli 900 euroa maksavan LA Label Brock Collectionin mekon sekä 550 euron arvoisen kanadalaismerkki Soia & Kyon villakangastakin.

Asukokonaisuus paljasti kauniisti herttuattaren vääjäämättömästi pyöristyvän vauvavatsan. Sussexin herttuaparin ensimmäinen lapsi syntyy keväällä, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä paljastettu.


Brittihovin tukemassa Royal Variety -hoitokodissa asuu 36 eläköitynyttä, entistä viihdealan ammattilaista. Vierailulla oli mukana myös muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Mona Hammond, takavuosien hittisarja EastEndersin näyttelijätähti, sekä 70-luvun näyttelijätähti Richard O’Sullivan.

Hoitokodissa herttuatar vaihtoi kuulumisia asukkaiden kanssa sekä osallistui tunnelmalliseen yhteislauluhetkeen.

– Olemme kaikki täällä hyviä ystäviä, eräs hoitokodin asukas sanoi herttuattarelle.

– Toivon, että minäkin pääsen mukaan, herttuattaren kerrotaan hymyilleen takaisin.


Paikallisten medioiden mukaan asukkaat olivat erittäin otettuja herttuattaren vierailusta, sillä hoitokodissa seurattiin tiiviisti hänen ja Harryn toukokuisia kuninkaallisia häitä.

Rupattelun lisäksi herttuatar ja asukkaat kuuntelivat pianon säestyksellä joulun klassikkokappaleen It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas.


Brittihovin joulunvietto on kuninkaallisessa perheessä ollut tapetilla jo kuukausia. On vaikuttanut siltä, että kuninkaallinen perhe ei ole kyennyt päättämään, kuka viettää juhlapyhiä kenenkin kanssa.

People-lehti kertoi yllättäen, että herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland ei sittenkään vietä joulua tyttärensä ja prinssi Harryn kanssa Sandringhamissa. Los Angelesissa asuvan Dorian joulusuunnitelmista ei tiedetä vielä tarkemmin.

Aikaisemmin ollaan huhuttu, että Doria olisi kutsuttu joulunviettoon kuningattaren ja muiden siniveristen kanssa. Kutsu ei kuitenkaan ole brittilehden mukaan enää voimassa, jos se on koskaan ollutkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt