Kuninkaalliset

”Raikuliprinsessan” menneisyydestä paljastui kielletty suhde – brittihovi peitteli totuutta aivan viimeiseen asti

Julkaistu:

kuninkaalliset
Bileprinsessaksi kutsuttu kuningatar Elisabetin sisko Margaret ihastui Karibialla alamaailmaan yhdistettyyn gangsteriin.
Kuningatar Elisabetin pikkusisko, Englannin prinsessa Margaret tunnettiin laajalti siitä, että hän eli omaa elämäänsä hovin tiukoista säännöistä liikaa välittämättä.

Margaret oli naimisissa valokuvaaja Antony Armstrong-Jonesin kanssa vuosina 1960–1978. Temperamenttisella ja vauhdikkaalla Margaretilla oli kuitenkin tiettävästi paljon sivusuhteita ihastustensa kanssa. Margaret rakasti juhlimista ja komeita miehiä.

Brittilehdet kertovat nyt, että vuonna 2002 kuolleen prinsessa Margaretin menneisyydestä paljastui vuosien jälkeen vielä yksi rakkaustarina. Suhde alkoi, kun Margaret lomaili Karibialla Mustiquen upealla paratiisisaarella 70-luvulla. Lomansa tiimellyksessä hän ihastui tulisesti pahamaineiseen alamaailmaan kytkeytyneeseen John Bindoniin.


Tietojen mukaan Bindon ja Margaret touhusivat lomallaan avoimesti rannalla sivullisten katseista välittämättä. Bindon kertoi seksisuhteesta lehdille ensimmäisen kerran jo vuosikausia sitten. Hovi ja Margaret itse kiistivät kaiken jyrkästi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nyt on selvinnyt, että rakkaus ei jäänytkään vain lomaromanssin tasolle, vaan rakastunut Margaret halusi jatkaa suhdetta lomansa jälkeen.

Mirror-lehden mukaan Bindonin ex-tyttöystävä paljasti, että Margaret salakuljetti Bindonin Kensingtonin palatsiin, jotta he saisivat viettää aikaa rauhassa yhdessä.

Hovi oli syvästi huolissaan suhteesta ja tekikin kaikkensa estääkseen sen.


Margaret rakasti bilettämistä ja seurapiireissä sukkuloimista. Bindon oli näyttelijä ja hän tunsi paljon elokuva-alan merkkihenkilöitä. Väitteiden mukaan Margaretia viehätti Bindonin elämäntyyli. He viettivät tiettävästi paljon aikaa yhdessä Lontoon yössä.

Hovi erotti Margaretin tämän suurimman rakkauden kanssa


Margaretin henkilöhistorian kenties kuohuttavin salasuhde oli, kun sotasankari Peter Townsend jätti vaimonsa kosiakseen Margaretia. Kirkko ja hallitus eivät suhtautuneet kaksikon naimisiinmenoaikeisiin lainkaan suopeasti.

Hovi päätti erottaa rakastavaiset toisistaan kohun välttämiseksi. Townsend lähetettiin sotilastehtäviin Brysseliin, ja pitkän erossaolon jälkeen prinsessa antoi lausunnon, jossa hän kertoi parin purkaneen kihlauksensa.

– Olen päättänyt kertoa, että en aio avioitua kapteeni Peter Townsendin kanssa. Noudatan sen sijaan velvollisuuttani ja seuraan kristillisestä avioliitosta annettuja sääntöjä, prinsessa tiedotti vuonna 1955.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt