Sisäpiirin paljastukset ravistelevat brittihovia: turhautunut herttuatar Meghan haluaisi puhua suunsa puhtaaksi – se ei kuitenkaan käy

rac

Julkaistu:

Herttuatar Meghan on sisäpiiritietojen mukaan erittäin turhautunut, ettei hän voi ottaa kantaa julkisuudessa velloviin huhuihin.
Herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välejä on puitu brittilehdissä jo viikkotolkulla. Veljesten prinssit Harryn ja Williamin sekä heidän vaimojensa välien väitetään viilentyneen Harryn ja Meghanin häiden jälkeen.

Julkisuudessa on liikkunut huhuja siitä, että herttuattarien välit olisivat todellisuudessa erittäin jäiset, ja että Sussexin herttuaparin tuleva muuttokin johtuisi välin viilentymisestä.

Myös lähestyvää joulua on odotettu brittihovissa poikkeuksellisen pelonsekaisin tuntein, kertoi kuninkaallisasiantuntija Christopher Wilson Daily Mailille. Herttuatar Catherine on sisäpiiritietojen mukaan ilmaissut, ettei hän halua viettää pyhiä saman katon alla herttuatar Meghanin kanssa.


Uusimpien tietojen mukaan tilanne painaa herttuatar Meghania enemmän kuin hän on antanut julkisuudessa ymmärtää. Daily Mailin mukaan sisäpiiristä kuiskitaan, että herttuatar on kurkkuaan myöten täynnä sitä, ettei hän voi puolustaa itseään julkisesti ja kertoa mielipidettään huhuttuun vihanpitoon hänen ja Catherinen välillä.

Kuninkaalliseen protokollaan ei nimittäin missään nimessä kuulu julkiset kannanotot, vaikka heidän ympärillä pyörisikin huhuja toisensa perään.

Herttuatar on siis joutunut hillitsemään kielenkantansa totaalisesti, mikä on aiheuttanut sisäpiiritietojen mukaan herttuattarelle ”turhautumista ja stressiä”.


Meghan otti näyttelijänuransa aikana aktiivisesti kantaa ajankohtaisiin aiheisiin kuten feminismiin ja politiikkaan. Huhujen mukaan häntä harmittaa, ettei hänellä ole kuninkaallisen elämän myötä enää ”ääntä” tai mahdollisuutta kertoa mielipiteensä kuten aiemmin.

– Hän on aina luottanut omaan ääneensä, sekä puolustanut muita ja itseään. Hänellä on haavoittuva olo, kun hän ei voi kertoa mielipidettään, sisäpiiriläiset sanovat.

Herttuattaren kerrotaan kaipaavan myös sosiaalisesta mediaa, sillä kuninkaalliset eivät saa pitää omia sosiaalisen median tilejä missään muodossa.

– Hän on ollut koko elämänsä niin itsenäinen, ja nyt se kaikki on otettu häneltä pois. Hän on esimerkiksi voinut aina käyttää sosiaalista mediaa, mutta nyt hän ei voi, sisäpiiristä muistutetaan.


Myös prinssi Harryn kerrotaan stressaavan ympärillä vellovasta tilanteesta ja olevan ”erittäin suojelevainen” raskaana olevaa vaimoaan kohtaan.

Herttuatar Meghanin kuvailtiin aiheuttaneen joukkopaon hovista, kun useat pitkäaikaiset työntekijät ovat irtisanoutuneet hänen temperamenttisen käytöksensä vuoksi.

Hovissa on viimeisempien tapahtumien johdosta alettu etsiä lähdettä, joka on vuotanut useita epäsuotuisia tietoja eteenpäin, kuten esimerkiksi tietoja herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin viilenneistä väleistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt