Hovissa muhii ennennäkemätön suhdesoppa: joulusta muodostumassa painajainen – pakotetaanko Catherine viettämään pyhät Meghanin kanssa? - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Hovissa muhii ennennäkemätön suhdesoppa: joulusta muodostumassa painajainen – pakotetaanko Catherine viettämään pyhät Meghanin kanssa?

Julkaistu: 13.12.2018 16:27

Hovin sisäpiiriläiset väittävät, että joulun pyhistä on muodostumassa Britannian kuninkaallisille kaikkea muuta kuin ihana perhejuhla.

Prinssi Williamin ja Harryn, sekä heidän puolisoidensa herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin välejä on puitu brittilehdissä jo viikkotolkulla. Veljesten ja heidän vaimojensa välien väitetään viilentyneen Harryn ja Meghanin häiden jälkeen ja hovista on jopa väitetty, että Catherine ja Meghan olisivat tukkanuottasilla.

Nyt brittilehdille kerrotaan, että tunnelma on kiristynyt entisestään joulun lähestyessä. Kuninkaallinen perhe on perinteisesti kokoontunut saman katon alle Sandringhamiin viettämään joulua. Tänä vuonna myös Meghanin äidin Doria Raglandin odotetaan istuvan kuningatar Elisabetin joulupöytään. Kuninkaallisasiantuntija Christopher Wilson kertoo Daily Mailille, että hovissa joulun pyhiä odotetaan pelonsekaisin tuntein.

  • Katso videolta miten välttää perheriidat jouluna.

Hovin sisäpiiriläiset ovat puhuneet muun muassa Meghanin luonteesta, joka ei ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuatarten välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.

Wilson sanoo lehdelle, että herttuatar Catherine on ilmaissut, ettei hän haluaisi viettää joulua saman katon alla kuin Harry ja Meghan. Wilson väittää veljesten ja herttuattarien välien olevan niin tulehtuneet, että koko perhe pelkää kireän ilmapiirin pilaavan joulunvieton.

– Kireät välit eivät tee tilanteesta herttuattarille ainakaan helpompaa, Wilson kuvailee lehdelle.

Herttuatar Catherinen äiti Carole Middleton kertoi hiljattain brittilehdille Catherinen ja Williamin perheineen viettävän joulun heidän kanssaan. Nyt suunnitelmiin on tullut kuitenkin muutos, sillä brittilehdille on kerrottu Cambridgen herttuaparin viettävän sittenkin joulun Sandringhamissa.

Brittilehdet ovat arvuutelleet, että perinteistä tiukasti kiinni pitävä kuningatar Elisabet olisi ärähtänyt katoamistemppua suunnitteleville Williamille ja Catherinelle.Wilson sanoo lehdelle Catherinen haaveilleen viettävänsä joulun äitinsä ja isänsä luona Buckleburyssa.

Kuninkaallisten joulunvieton tiedetään olevan tarkkaan aikataulutettu ja tupaten täynnä erilaista ohjelmaa. Wilson kuvailee Catherinen halunneen viettää stressitöntä joulua ilman velvotteita ja mahdollista perhedraamaa.

– Kate rakastaa olla kotona ja Middletonien luona. Siellä hän on vapaalla ja rentoutunut, Wilson sanoo.

Hovi on ollut melkoisen mylläkän alla viime viikot, kun julkisuuteen on tihkunut kohuja toistensa perään. Nyt Catherinen uskotaan viettävän joulun Meghanin kanssa pitkin hampain silkasta velvollisuudesta.

Hovin sisäpiiriläiset ovat kertoneet brittilehdille herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen olevan niin erityyppisiä ihmisiä, ettei heillä ole juurikaan mitään yhteistä. Kuninkaallisfanit ovat syyttäneet Meghanin matkivan Catherinea muun muassa asuvalinnoissaan ja yrittävän näin kohottaa asemaansa kuninkaallisen perheen jäsenenä.

– Catherinen tiimi on hieman ärsyyntynyt siitä, että Meghan kopioi häntä, ja heidän mielestään se on epäsopivaa etenkin nyt, kun he eivät ole yhtä läheisiä kuin ennen, hovista supistiin The Sunille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?