Kuninkaalliset

”Luuleeko hän olevansa Madonna?” Herttuatar Meghanin käytös sai somekansan nyrpistämään nenäänsä – asiantuntija antoi arvionsa toistuvasta eleestä

Julkaistu:

Herttuatar Meghanin yllätysesiintyminen British Fashion Awards -muotigaalassa ei miellyttänyt kaikkia.
Lontoossa järjestettiin maanantai-iltana British Fashion Awards -muotigaala, joka kerää vieraslistalleen muodin kuumimpia nimiä. Gaalassa palkitaan vuoden aikana ansioituneimmat muotialan vaikuttajat.

Tänä vuonna gaalassa nähtiin todellinen superyllätys, sillä raskaana oleva herttuatar Meghan teki tilaisuuteen yllätysvisiitin.
Meghan nousi lavalle yksiolkaimisessa mustassa mekossa, joka oli luksusmerkki Givenchyn suunnittelija Clare Waight Kellerin käsialaa.
Meghan yhdisti asuunsa hyvin nuden meikin ja hänen hiuksensa oli kietaistu tiukalle nutturalle. Kyntensä hän oli lakannut kuninkaallisen etiketin vastaisesti tummiksi.
Etikettivirhe ei kuitenkaan kuohuttanut kansan rivejä yhtä paljon kuin herttuattaren käytös lavalla. Lukuisat sosiaalisen median käyttäjät turhautuivat siihen, että Meghan piteli koko esiintymisen ajan vatsaansa. Hän ja prinssi Harry saavat esikoisensa keväällä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meghan, tiedämme, että olet raskaana. Vatsasi ei putoa, vaikka et pitelisikään sitä jatkuvasti kummallakin kädelläsi.

– Meghanin täytyy lopettaa vauvavatsaansa tarrautuminen, aivan kuin emme tietäisi.

– Kuinka ärsyttävää. Uskomme, että olet raskaana, voisitko jo lopettaa.

– Luuleeko hän olevansa Madonna? Kuka pitelee vatsaansa noin? Tässä naisessa on jotakin outoa.
Monet myös puolustivat herttuattaren käytöstä. Brittimedia Daily Mailin haastatteleman Katherine Gravesin mukaan ele paitsi rauhoittaa Meghania, sillä on positiivisia vaikutuksia myös syntymättömälle vauvalle.

Graves kouluttaa kätilöitä muun muassa Lindo-siivessä, jossa herttuatar Catherine on synnyttänyt kaikki kolme lastaan. Hän kertoo käyttävänsä vatsan hivelyä yhtenä rentoutuskeinona hypnosynnytystekniikassaan, jota Meghan on brittimedian mukaan harjoitellut.

– Kosketus on positiivinen asia sekä äidille että vauvalle. Meghan harjoittaa luonnollista ja vuorovaikutteista vanhemmuutta koskettamalla ja puhumalla vauvalle, Graves kommentoi lehdelle.

Herttuatar Meghanin yllätysvierailu gaalan lavalle oli kaunis kunnianosoitus hänen luottosuunnittelijalleen.
Waight Keller on ollut jo pitkään herttuatar Meghanin luottosuunnittelija. Waight Kellerin uran yksi suurimmista hetkistä oli toukokuussa, kun hän suunnitteli herttuattaren häämekon kuninkaallisiin häihin. Nyt hänet palkittiin gaalassa Vuoden brittiläinen naistenvaatesuunnittelija -palkinnolla.

– On ilo olla täällä juhlimassa brittiläistä muotia ja maamme suunnittelijoita, täällä uudessa kotimaassani, Iso-Britanniassa, herttuatar Meghan sanoi.

Herttuatar kiitti lämpimästi koko yleisön edessä Waight Kelleriä siitä, että tämä oli suunnitellut hänelle ainutlaatuisen häämekon.

– Meille on tärkeää, mitä puemme päälle. Joskus se on todella henkilökohtaista, joskus se on tunteellista. Minulle se tarkoittaa naisten voimaannuttamista ja tukea, herttuatar totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt