Kuninkaalliset

Jalkapallotähti Zlatan julkaisi kummallisen kuvan kuningatar Silviasta: poseerasi itse ”kuninkaana” – näin Ruotsin hovi reagoi

Julkaistu:

kuningas
Zlatan poseerasi Instagram-kuvassaan kuningas Kaarle Kustaan tilalla Ruosin kuningatar Silvian vierellä.
Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović tunnetaan itsevarmoista lausunnoistaan ja mahtailevasta olemuksestaan. Zlatan laukoo mielipiteitään kernaasti ja häntä pidetään jopa itserakkaana.

Zlatan on Aftonbladetin mukaan vitsaillut olevansa kotimaansa Ruotsin kuningas ja vienyt nyt heittonsa astetta pidemmälle.

Jalkapallotähti julkaisi nimittäin maanantaina Instagramissa kuvan kuningatar Silviasta ja hänestä. Kuvasta erikoisen tekee se, että urheilutähti poseeraa Ruotsin hallitsija Kaarle Kustaan tilalla kuvassa, ikään kuin kuninkaana. Kuvatekstiin Zlatan on kirjoittanut vain yhden sanan: Zweden.
Aftonbladet kysyi hovin edustajalta, mitä mieltä kuninkaalliset olivat kuvasta. Kuninkaallinen perhe suhtautui hovin tiedottajan mukaan asiaan varsin rennosti ja huumorilla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hovi on nähnyt kuvan ja saanut kunnon naurut, hovin tiedottaja Emelie Öberg kommentoi ruotsalaislehdelle.

Zlatan on tituleerannut itseään kuninkaaksi aiemmin useita kertoja. Hän on muun muassa sanonut, että voisi korvata Ruotsin kuninkaan ja julkaissut kuvan itsestään kuvatekstillä ”Karl XVII Kustaa”.


37-vuotias Zlatan on kotoisin Malmöstä, Ruotsista. Hän on pelannut pitkän jalkapallouransa aikana useissa huippuseuroissa. Zlatan on nähty muun muassa Ajaxin, Juventuksen, Barcelonan, Milanin, Paris Saint-Germainin ja Manchester Unitedin väreissä. Hän on pelannut myös Ruotsin maajoukkueessa vuosina 2001–2016.

Tällä hetkellä Zlatan pelaa LA Galaxyssa Yhdysvaltojen MSL-liigassa. Kun ruotsalaistähti siirtyi seuraan viime keväänä, ilmoitti hän saapumisestaan Los Angelesiin varsin näyttävästi. Los Angeles Times -lehdessä julkaistiin tuolloin koko sivun kokoinen mainos pelaajasta.

– Arvoisa Los Angeles, ole hyvä, kuului Ibrahimovićin totutun itsevarma viesti mainoksessa.


Zlatan muutti Los Angelesiin yhdessä puolisonsa Helena Segerin kanssa. Parilla on kaksi lasta: 12-vuotias Maximilian ja 10-vuotias Vincent.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt