Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan yllätti: pelmahti arvostetun gaalan lavalle vauvavatsaa korostavassa iltapuvussa – rikkoi kuningattarelle tärkeää etikettiä

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghan teki todellisen yllätysvisiitin muotikansan eteen.
Lontoossa järjestettiin maanantai-iltana British Fashion Awards -muotigaala, joka kerää vieraslistalleen muodin kuumimpia nimiä. Historiallisessa Royal Albert Hallissa järjestetyssä gaalassa palkitaan vuoden aikana ansioituneimmat muotialan vaikuttajat.

Tänä vuonna gaalassa nähtiin todellinen superyllätys, sillä raskaana oleva herttuatar Meghan, 37, pelmahti yllättäen lavalle hurraavan gaalayleisön eteen. Asiasta uutisoivat useat mediat, muun muassa Daily Mail.

Muotivaikuttajan asemaan noussut herttuatar oli pukeutunut yksiolkaimiseen mustaan mekkoon, joka oli ranskalaisen luksusmerkin Givenchyn suunnittelijan Clare Waight Kellerin, 48, käsialaa.


Brittimediat, kuten Mirror ja People, sekä tarkkasilmäisimmät fanit pistivät merkille, että herttuatar oli valinnut kynsiinsä rohkean tumman värin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Samalla hän tuli rikkoneeksi kuningatar Elisabetin etikettiohjetta.

Meille muille värillinen kynsilakka ei ole kynnyskysymys, mutta kuninkaalliset eivät käytä värillisiä, tai varsinkaan tummia kynsilakkoja. Kuningattaren tiedetään olevan asiasta tarkka, ja hänen tiedetään pitävän värillistä kynsilakkaa ”sivistymättömänä valintana”.


Waight Keller on ollut jo pitkään herttuatar Meghanin luottosuunnittelija. Waight Kellerin uran yksi suurimmista hetkistä oli toukokuussa, kun hän suunnitteli herttuattaren häämekon kuninkaallisiin häihin. Nyt hänet palkittiin gaalassa Vuoden brittiläinen naistenvaatesuunnittelija -palkinnolla.

Herttuatar Meghanin yllätysvierailu gaalan lavalle oli kaunis kunnianosoitus hänen luottosuunnittelijalleen.

– On ilo olla täällä juhlimassa brittiläistä muotia ja maamme suunnittelijoita, täällä uudessa kotimaassani, Iso-Britanniassa, herttuatar Meghan sanoi.

Herttuatar kiitti lämpimästi koko yleisön edessä Waight Kelleriä siitä, että tämä oli suunnitellut hänelle ainutlaatuisen häämekon.

– Meille on tärkeää, mitä puemme päälle. Joskus se on todella henkilökohtaista, joskus se on tunteellista. Minulle se tarkoittaa naisten voimaannuttamista ja tukea, herttuatar totesi.
Palkinnon onnellisena vastaanottanut Waight Keller kiitti herttuatarta yleisön edessä.

– Tämä nainen on niin ihmeellinen. Olen saanut ilokseni tutustua herttuattareen henkilökohtaisesti. Se, että joku luottaa sinuun elämänsä tärkeimmillä hetkillä... En voi tarpeeksi kiittää sinua, koska se oli upea hetki, Waight Keller hehkutti viitaten toukokuussa järjestettyihin kuninkaallisiin häihin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt