Herttuatar Meghanin isä kaivoi esiin prinssi Harryn menneisyyden haamut ja levitteli niitä ympäriinsä – teolla vain yksi päämäärä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä kaivoi esiin prinssi Harryn menneisyyden haamut ja levitteli niitä ympäriinsä – teolla vain yksi päämäärä

Julkaistu: 11.12.2018 7:03

Thomas Markle haluaa lausunnoillaan oikoa tulehtuneita välejä Sussexin herttuapariin.

Herttuatar Meghanin Thomas-isä on löytänyt tiensä otsikoihin brittihovia seuranneen kohuaallon jälkimainingeissa.

Thomas Markle kertoo Daily Mailin kattavassa haastattelussa, kuinka Meghan on sysännyt hänet täysin syrjään ja tekee hurjia väitteitä Meghanin ensimmäisistä häistä. Meghan nai Jamaikalla vuonna 2011 tv-tuottaja Trevor Engelsonin. Liitto päättyi eroon kaksi vuotta myöhemmin.

Thomasin mukaan herttuatar jakoi ensimmäisissä häissään vieraille tervetuliaislahjaksi pussillisen marihuanaa.

Thomas Markle on avannut jälleen sanaisen arkkunsa.

Thomasin mukaan haastattelun tarkoituksena on vain oikoa tulehtuneita välejä Sussexin herttuapariin. Hän kuitenkin kaivoi puheissaan esiin myös prinssi Harryn menneisyyden virheitä.

– Kuninkaallisetkaan eivät ole aina käyttäytyneet täydellisesti, Thomas tilittää Mirror-lehdelle.

– En ole itse koskaan pelannut biljardia alasti tai pukeutunut natsiksi, hän kertoo sivaltaneensa yhdessä Meghanille kirjoittamissaan kirjeissä.

Nuori Meghan Thomas-isänsä kanssa.

Thomas viittaa kommentissaan muutamiin suurista kohuista, joihin melkoista raikulielämää nuorempana viettänyt prinssi Harry ajautui. 20-vuotiaana prinssi pukeutui naamiaisiin natsiksi ja kuvat prinssistä päätyivät lehtien kanteen ympäri maailman.

Vuonna 2012 Harry pelasi biljardia alasti Las Vegasissa. Paparazzin nappaamat kuvat alastomasta prinssistä peittelemässää kriittisiä paikkojaan aiheuttivat jättimäisen skandaalin.

Sittemmin kuninkaallisasiantuntijat ovat kehuneet kilpaa maineensa puhdistanutta prinssiä. Harry valittiin tänä vuonna jopa brittihovin suosituimmaksi kuninkaalliseksi.

Meghan ja Harry ovat olleet viime aikoina otsikoissa perheenlisäyksestään, julkisista esiintymisistään ja huhutuista kiistoistaan Cambridgen herttuaparin kanssa.

Herttuatar Meghan ei ole isän mukaan vastannut yhteenkään hänen yhteydenotoistaan tai kommentoinut niitä millään tavalla.

Esikoistaan Harryn kanssa odottava Meghan on ollut joutunut viime aikoina varsin negatiiviseen valoon hovin sisäpiiristä vuodettujen huhujen vuoksi.

Huhujen mukaan Meghanin diivamainen käytös, kohtuuttomat vaatimukset työntekijöiltä ja riita herttuatar Catherinen kanssa ovat aiheuttaneet välirikon myös Harryn ja prinssi Williamin välille.

Herttuattaren välillä on huhuttu olevan kiistaa.

Thomas kertoo haastattelussa, että hänen tyttärensä on aina ollut vaativa, muttei koskaan julma.

– En tunnista tätä henkilöä, Hän summasi.

Sussexin herttuapari saa esikoisensa keväällä. Thomas on tehnyt selväksi, että hän haluaa epätoivoisesti tavata lapsenlapsensa tämän synnyttyä.

Harry ja Meghan kihlautuivat reilu vuosi sitten. Häitä juhlittiin toukokuussa.

Thomas on vedonnut jopa Canterburyn arkkipiispaan, joka vihki parin, ja on Englannin kirkon korkein johtaja. Hän on painottanut, että vauvassa virtaa kuninkaallisen veren lisäksi Marklen veri. Thomas on harkinnut myös juristin palkkaamista tapaamisoikeuksien varmistamiseksi.

– Hovi on tietoinen, että Thomasin kanssa voi tulla ongelmia. Hän uskoo vahvasti, että hänen pitäisi saada olla läsnä yhtä paljon vauvan elämässä kuin prinssi Charlesin, kertoo brittilehden lähde.

Meghan ja Trevor Engelson olivat yhdessä kaksi vuotta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?