Kuninkaalliset

Prinsessa Sofia lumosi tyköistuvassa iltapuvussa Nobel-juhlallisuuksissa – erittäin trendikäs kaulakoru varasti heti huomion

Julkaistu:

nobel-gaala
Ruotsin prinsessa Sofia saapui Nobel-juhlallisuuksiin kirkkaan punaisessa, tyköistuvassa iltapuvussa.
Tukholmassa jaettiin maanantaina fysiikan, kemian, lääketieteen ja taloustieteen Nobel-palkinnot. Nobel-gaala on perinteisesti yksi Ruotsin kuningasperheen tärkeimpiä edustustehtäviä.

Nobel-gaala on tärkeä tapahtuma tieteen saralla, mutta myös näyttävä iltajuhla, johon kuningasperheen naisten tiedetään pukeutuvan parhaimpiinsa.

Erityisesti kruununprinsessa Victorian, prinsessa Madeleinen ja myöhemmin myös prinsessa Sofian juhlatyylit ovat nousseet usein huomion keskipisteeksi.
Prinsessa Sofia saapui juhlalliseen tilaisuuteen yhdessä puolisonsa prinssi Carl Philipin kanssa. Prinsessa oli pukeutunut punaiseen iltapukuun, jonka pitkät hihat oli tyylikkäästi jätetty avoimiksi. Sofia oli valinnut pukunsa kanssa valkoisen kireän kaulakorun.
  • Katso yllä olevalta videolta kooste Nobel-gaalasta!

Prinsessan koruvalinta nousi oitis otsikoihin Ruotsissa ja esimerkiksi Svensk Damtidning -lehti huomioi näyttävän asusteen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kaulapantamaiset chocker-kaulakorut ovat olleet jo parin vuoden ajan äärimmäisen trendikkäitä. Sofian hienostunut versio trendikorusta sopi ruotsalaislehden mukaan Nobel-gaalaan varsin hyvin.

Hiuksillaan Sofialla oli oma nimikkotiaransa, jonka hän sai kuningasparilta lahjaksi mennessään naimisiin Carl Philipin kanssa. Ainutlaatuinen tiara on valmistettu mittatilaustyönä ulkomailla.

Aftonbladetin haastatteleman muotiasiantuntija Nina Campionin mukaan Sofian asu oli äärimmäisen trendikäs, sillä hän luotti tämän vuoden ehdottomaan muotiväriin: punaiseen. Campionin mukaan myös asun avoimeksi leikatut hihat olivat viimeisintä muotia.

– Se on äärimmäisen elegantti asu, joka tuntuisi hieman liian viileältä ja tylsältä, mutta kiitos värin ja upean tiaran, koko asu nousee uudelle tasolle.

Muotiasiantuntija ei kuitenkaan ollut kovin innostunut trendikkäästä choker-kaulakorusta.

– En ole kovin innostunut kaulakorusta, vaikka se kimaltaa kauniisti ja sisältää varmasti valtavan määrän upeita timantteja.


Carl Philip ja Sofia istuutuivat gaalayleisön eteen eturiviin samalla, kun kuningas Kaarle Kustaa, kuningatar Silvia, kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel asettuivat heille varatuille tuoleille lavalle.
Tilaisuus alkoi Kungssången-kuningashymnillä, jonka laulamiseen kuninkaalliset osallistuivat. Illan ohjelmaan kuuluu hieman myöhemmin muun muassa juhlaillallinen, jolle osallistuu sekä kuningasperhe, Nobel-voittajat että Ruotsin silmäätekeviä.

Prinsessa Madeleinea ei nähdä Nobel-gaalassa tänä vuonna, sillä hän jäi kotiin lastensa kanssa. Prinsessa ja hänen miehensä Chris O´Neill muuttivat Floridaan tänä syksynä lastensa prinsessa Leonoren, prinssi Nicolasin ja prinsessa Adriennen kanssa.

– Perhe keskittyy nyt asettumaan uuteen kotimaahansa, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kertoi ruotsalaislehdille aiemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt