Herttuatar Meghanin isä kohauttaa jälleen – esittää hurjia väitteitä tyttärensä ensimmäisistä häistä: ”Se oli laitonta” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin isä kohauttaa jälleen – esittää hurjia väitteitä tyttärensä ensimmäisistä häistä: ”Se oli laitonta”

Thomas-isä avautuu herttuattaren ensimmäisistä häistä, jolloin Meghan avioitui tv-tuottajan kanssa. Liitto kesti kaksi vuotta.

Julkaistu: 10.12.2018 9:09

Thomas Markle on päättänyt jakaa melkoisia yksityiskohtia herttuatar Meghanin ensimmäisistä häistä, joita vietettiin Jamaikalla vuonna 2011.

Siitä asti kun herttuatar Meghan asteli avioon prinssi Harryn kanssa, ovat spekulaatiot hänen perhesuhteistaan käyneet kuumina. Asiaa ei ole helpottanut se, että herttuattaren isä Thomas Markle on jatkuvalla syötöllä esittänyt julkisuudessa väitteitä hänen ja tyttärensä kimuranteista väleistä.

Isä ei saattanut tytärtään alttarille toukokuussa kuninkaallisissa häissä, mikä on harmittanut häntä hänen omien sanojensa mukaan valtavasti.

Thomas-isä avautuu herttuattaren ensimmäisistä häistä, jotka pidettiin rannalla Jamaikalla.

Nyt Thomas on Mirror-lehden mukaan kertonut yksityiskohtia Meghanin ensimmäisistä häistä, jotka pidettiin Jamaikalla vuonna 2011. Meghan meni naimisiin tv-tuottaja Trevor Engelsonin kanssa tunnelmallisissa rantahäissä. Liitto päättyi eroon kaksi vuotta myöhemmin.

Thomas-isä painottaa, että hänen roolinsa oli ensimmäisissä häissä merkityksellinen, sillä hän saattoi kuin saattoikin tyttärensä tällöin alttarille.

Brittilehden mukaan Thomas on esittänyt todisteena valokuvia, joissa hän ja Meghanin Doria-äiti ovat seisovat tulevan morsiamen rinnalla juuri ennen h-hetkeä.

– Meghan suunnitteli häissä kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten, Thomas paljastaa.

Meghan ja Trevor Engelson vuonna 2013.

Thomas esitti brittilehden mukaan myös hurjia väitteitä häistä, sillä hänen mukaansa herttuatar Meghan jakoi ensimmäisissä häissään vieraille tervetuliaislahjaksi pussillisen marihuanaa.

– Se oli laitonta, mutta aivan arkipäivää Jamaikalla, Thomas toteaa.

– En harrasta sitä, eikä käsittääkseni tyttärenikään. En tiedä mitä tein omalla pussillani, taisin antaa sen pois, Thomas muistelee.

Uusimman avautumisen tarkoituksena on ”oikoa valheelliset käsitykset”, joiden mukaan hänen ja hänen tyttärensä välit olisivat olleet tulehtuneet jo vuosikausien ajan.

Thomas myöntää, että heidän välinsä ovat tällä hetkellä niin huonot, ettei odota tyttäreltään enää edes joulukorttia.

– Minut on siirretty täysin syrjään, enkä voi pysyä hiljaa, hän toteaa.

Sussexin herttuapari saa esikoisensa keväällä.

Herttuapari saa esikoisensa keväällä. Thomas on tehnyt selväksi, että hän haluaa epätoivoisesti tavata lapsenlapsensa tämän synnyttyä.

Thomas on vedonnut jopa Canterburyn arkkipiispaan, joka vihki parin ja on Englannin kirkon korkein johtaja. Hän on painottanut, että vauvassa virtaa kuninkaallisen veren lisäksi Marklen veri. Thomas on harkinnut myös juristin palkkaamista tapaamisoikeuksien varmistamiseksi.

– Hovi on tietoinen, että Thomasin kanssa voi tulla ongelmia Hän uskoo vahvasti, että hänen pitäisi saada olla läsnä yhtä paljon vauvan elämässä kuin prinssi Charlesin, kertoo brittilehden lähde.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?