Kuninkaalliset

Prinsessa Madeleine julkaisee kirjan – hovi pysyy niukkasanaisena: ”Se on salaisuus”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Lastenkirja tullaan julkaisemaan sekä ruotsiksi että englanniksi.
Ruotsin prinsessa Madeleine julkaisee lastenkirjan, kertoo Expressen.

Ruotsalaislehden mukaan kyseessä on prinsessan pitkäaikainen haave, joka on käymässä pian toteen. Hovin tiedotuspäällikön Margareta Thorgren kertoo lehdelle, ettei kirja ei ole vielä valmis julkaistavaksi, mutta prinsessa työskentelee sen parissa sen mitä lapsiperhearkensa ja muilta projekteiltaan ehtii.

Tiedotuspäällikkö kommentoi kirjaprojektia salamyhkäiseen sävyyn ja pysyttelee vaitonaisena sen yksityiskohdista.

– Kirjaa on kirjoitettu, mutta tiedotamme siitä myöhemmin. En halua mennä yksityiskohtiin etukäteen, mutta hän on työskennellyt kirjan parissa pitkään ja me annamme lisätietoa kirjan julkaisusta alkuvuodesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se on vielä salaisuus, Thogren kommentoi Expressenille.

Tiedotuspäällikön mukaan kirja tullaan julkaisemaan sekä ruotsiksi että englanniksi.


Madeleine tunnetaan oman tiensä kulkijana, joka on aina tehnyt asiat oman mielensä mukaan. Prinsessan muutto New Yorkiin vuonna 2010 herätti paheksuntaa ruotsalaisissa. Ulkomaille muuton jälkeen prinsessa on viettänyt vuosittain lyhyitä aikoja Ruotsissa, yleensä kesäisin.

Madeleine kohautti päätöksillään viimeksi kesän lopussa, kun hän kertoi muuttavansa perheineen valtameren toiselle puolen Floridan lämpöön. Prinsessan kotimaassa on toivottu jo pitkään, että entinen bileprinsessa päättäisi muuttaa pysyvästi takaisin Ruotsiin.

– Tämä on hyvä aika heille muuttaa, sillä kukaan lapsista ei ole vielä kouluikäinen, tiedotuspäällikkö kommentoi perheen muuttoa syksyllä.

– Prinsessa Madeleine jatkaa työtään lasten oikeuksien parissa. Muuton myötä hän pystyy keskittymään paremmin World Childhood Foundationin toimintaan Yhdysvalloissa.


Ennen Yhdysvaltoja perhe asui pitkään Lontoossa Chrisin työn vuoksi. Madeleine ja Chris ovat kertoneet haastatteluissa toivovansa, että perhe muuttaisi tulevaisuudessa Tukholmaan, mutta toistaiseksi Chrisin työ on pitänyt perheen tiukasti maailmalla.

Pariskunnalla on kolme lasta: prinsessa Leonore, 4, ja prinssi Nicolas, 3, ja maaliskuussa syntynyt prinsessa Adrienne.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt