Kuninkaallinen suhdesoppa syvenee – Catherinen tiimi suivaantui Meghanin vaatteista: ”Epäsopivaa etenkin nyt”

Julkaistu:

kuninkaalliset
Herttuatar Meghania osoitetaan taas sormella.
Prinssi Harryn tuore aviovaimo herttuatar Meghan on ollut brittikansan silmätikkuna siitä lähtien, kun villikoksi mielletty Harry esitteli amerikkalaisen näyttelijän kansalleen.

Toukokuisten kuninkaallisten häiden jälkeen herttuattaren jokainen ilme ja ele on joutunut suurennuslasin alle. Nyt brittimedia on kiinnittänyt huomionsa siihen, miten paljon Meghanin asut muistuttavat kälynsä herttuatar Catherinen vaatevalintoja.


Asiasta uutisoi muun muassa The Sun, jonka mukaan Meghanin uskotaan matkimisen myötä yrittävän kohottaa asemaansa kuninkaallisen perheen jäsenenä.

– Catherine näyttää aina tyylikkäältä. Hän on kuulunut perheeseen jo vuosia ja tuntee käytänteet. Joten se käy järkeen, että Meghan etsii hänestä inspiraatiota.

– Mutta Catherinen tiimi on hieman ärsyyntynyt siitä, että Meghan kopioi häntä, ja heidän mielestään se on epäsopivaa etenkin nyt, kun he eivät ole yhtä läheisiä kuin ennen, lähde kertoi The Sunille.


Viilentyneillä väleillä lähde tarkoittaa huhumyllyä, joka on pyörinyt herttuatarten ympärillä jo pidemmän aikaa.

Hovin sisäpiiriläiset ovat puhuneet muun muassa Meghanin luonteesta, joka ei ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuatarten välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.


Yhdeksi ongelmaksi on maalailtu myös herttuatarten erilaisuutta. The Sunin analyysin mukaan Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.

Sisäpiiritietojen mukaan yksi syy tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt