Kuninkaallinen suhdesoppa syvenee – Catherinen tiimi suivaantui Meghanin vaatteista: ”Epäsopivaa etenkin nyt” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuninkaallinen suhdesoppa syvenee – Catherinen tiimi suivaantui Meghanin vaatteista: ”Epäsopivaa etenkin nyt”

Herttuatar Meghania syytetään nyt mielistelystä ja matkimisesta.

Julkaistu: 9.12.2018 20:35

Herttuatar Meghania osoitetaan taas sormella.

Prinssi Harryn tuore aviovaimo herttuatar Meghan on ollut brittikansan silmätikkuna siitä lähtien, kun villikoksi mielletty Harry esitteli amerikkalaisen näyttelijän kansalleen.

Toukokuisten kuninkaallisten häiden jälkeen herttuattaren jokainen ilme ja ele on joutunut suurennuslasin alle. Nyt brittimedia on kiinnittänyt huomionsa siihen, miten paljon Meghanin asut muistuttavat kälynsä herttuatar Catherinen vaatevalintoja.

Meghan Kensingtonin palatsin puutarhassa marraskuussa 2017.

Catherine helmikuussa 2015.

Asiasta uutisoi muun muassa The Sun, jonka mukaan Meghanin uskotaan matkimisen myötä yrittävän kohottaa asemaansa kuninkaallisen perheen jäsenenä.

– Catherine näyttää aina tyylikkäältä. Hän on kuulunut perheeseen jo vuosia ja tuntee käytänteet. Joten se käy järkeen, että Meghan etsii hänestä inspiraatiota.

– Mutta Catherinen tiimi on hieman ärsyyntynyt siitä, että Meghan kopioi häntä, ja heidän mielestään se on epäsopivaa etenkin nyt, kun he eivät ole yhtä läheisiä kuin ennen, lähde kertoi The Sunille.

Herttuatar Meghan Lontoossa marraskuussa 2018.

Herttuatar Catherine Oslossa helmikuussa 2018.

Viilentyneillä väleillä lähde tarkoittaa huhumyllyä, joka on pyörinyt herttuatarten ympärillä jo pidemmän aikaa.

Hovin sisäpiiriläiset ovat puhuneet muun muassa Meghanin luonteesta, joka ei ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuatarten välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.

Herttuatar Meghan Fijillä lokakuussa 2018.

Herttuatar Catherine Tukholmassa tammikuussa 2018.

Yhdeksi ongelmaksi on maalailtu myös herttuatarten erilaisuutta. The Sunin analyysin mukaan Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.

Sisäpiiritietojen mukaan yksi syy tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.

Herttuatar Meghan Fijillä lokakuussa 2018.

Catherine vuonna 2012.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?