Kuninkaalliset

Herttuatar Catherinen äiti astui esiin 15 vuoden vaikenemisen jälkeen – kertoo harvinaisia yksityiskohtia tyttärensä häistä

Julkaistu:

Kuninkaalliset
Briteissä ihmetellään Carole Middletonin tarvetta puhua julkisuudessa juuri nyt.
Herttuatar Catherinen äiti Carole Middleton, 63, on pysynyt poissa parrasvaloista siitä lähtien, kun hänen tyttärensä alkoi seurustelemaan Britannian tulevan kruununperijän, prinssi Williamin kanssa.

Nyt Carole on kuitenkin astunut esiin ja antanut haastatteluja brittimedialle. The Telegraphin laajassa henkilöhaastattelussa Carole esittelee toimittajalle Middletonien näyttäviä tiluksia ja puhuu elämästään ensi kertaa.


Hän muun muassa kertoo harvinaisia yksityiskohtia huhtikuussa 2011 vietetyistä kuninkaallisista häistä, joissa hänen esikoistyttärensä astui avioon Britannian tulevan kuninkaan kanssa.

– Puhuimme musiikista... kaikesta. Olin tiiviisti mukana sekä Pipan että Catherinen häiden suunnittelemisessa. Mutta mielestäni kaikkein tärkein asia vanhempana on kuunnella mitä tyttäresi haluaa. Vaikka sinulla olisi kaiken maailman ideoita, on kyse vain heistä. Äläkä puutu liikaa vieraslistaan, kolmen lapsen äiti neuvoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– En usko, että olin päivästä yhtään sen stressaantuneempi kuin kukaan muukaan morsiamen äiti.


Tyttärensä tavoin tyylitajustaan tunnettu Carole pukeutui kuninkaallisiin häihin siniseen leninkiin ja samansävyiseen takkiin.

– Kuten kuka tahansa äiti, halusin olla parhaimmillani, tehdä lapseni ylpeiksi ja nauttia päivästä, Carole kertoi The Telegraphille.


Haastattelun mukaan ihmisten suhtautuminen maanläheiseen Caroleen on muuttunut Catherinen statuksen myötä, mutta hän itse pysyttelee mieluummin poissa parrasvaloista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Louisin ristiäisiin tai Catherinen häihin meneminen ei ehkä ole normaalia, mutta loppujen lopuksi ne ovat perhetapahtumia, Carole kuittaa.

Brittimediat löysivät erikoisen piirteen siitä, että aiemmin varsin vaitonainen Carole suostui puhumaan lehdistölle juuri nyt, kun hovin yllä velloo erilaisia kohuja.

Kohut liittyvät vahvasti kuninkaallisen perheen keskinäisiin väleihin. Mediassa on ehdotettu, että perheenjäsenten suhteet ovat lähteneet rakoilemaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin avioliiton myötä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt