Aiheuttivatko prinssit Meghanin ja Catherinen ”jäiset välit”? Harryn ja Williamin huhutaan ajautuneen erilleen – sisäpiiri paljastaa repivän riidan - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Aiheuttivatko prinssit Meghanin ja Catherinen ”jäiset välit”? Harryn ja Williamin huhutaan ajautuneen erilleen – sisäpiiri paljastaa repivän riidan

Brittilehdet uutisoivat, että prinssi Harry ja prinssi William ovat ajautuneet erilleen herttuatar Meghanin vuoksi.

Herttuatar Meghan on joutunut valtavan huhumyllyn silmään.

8.12.2018 12:25

Sussexin herttuatar Meghanin ja Cambridgen herttuatar Catherinen välit ovat olleet valtavan spekulaation kohteena brittimediassa viime viikkoina. Lukuisat lehdet ovat uutisoineet, että herttuatarten välit olisivat varsin viileät ja aiheuttaisivat eripuraa brittihovissa.

Brittimediat ovat kertoneet vuolaasti Meghanin väitetyistä ongelmista muiden hovin jäsenten kanssa. Aluksi uutisoitiin, että herttuatar on saanut hovissa aikaan suorastaan joukkopaon, kun useampi hänen työntekijänsä on irtisanoutuneet. Tämän jälkeen huhut Meghanin ja Catherinen hyisistä väleistä alkoivat velloa valtoimenaan.

Myös prinssi Harryn ja prinssi Williamin välien uskottiin viilentyneen herttuattarien huhutun välirikon seurauksena, sillä hovin sisäinen lähde väitti Harryn suivaantuneen Williamille Meghanin tylystä kohtelusta.

The Mirrorin mukaan nyt onkin käynyt ilmi, että herttuattarien väitetty välirikko johtuisi sittenkin prinsseistä itsesään. Lehti kertoo, että herttuattarien ”vaikeat välit” juontaisivatkin juurensa prinssi Harryn ja Williamin viilentyneisiin väleihin. Prinssien väitetään ajautuneen erilleen pian sen jälkeen, kun Harry alkoi seurustella näyttelijänä tunnetun Meghanin kanssa.

The Mirrorin mukaan Harry on syyttänyt Williamia siitä, että tämä yritti tuhota hänen parisuhteensa heti alkuunsa. Lehti kirjoittaa, että ”asiat eivät ole koskaan olleet huonommin” prinssien välillä.

Julkisuudessa William, Catherine, Harry ja Meghan ovat näyttäytyneet sulassa sovussa. Brittilehtien lähteiden mukaan parien välillä vallitsee kuitenkin jäinen tunnelma.

The Sunin lähteiden mukaan Harry on tuoretta vaimoaan kohtaan hyvin suojeleva, ja tämän väitetään hiertävän Williamia. Sisäpiirissä olevan lähteen mukaan Harry saattaa suojella vaimoaan siksi, ettei pystynyt pienenä poikana suojelemaan äitiään, prinsessa Dianaa tämän traagiselta kohtalolta.

– Hän ei siedä lainkaan kritiikkiä Meghanista – ja hän on niin herkkä, että näkee kritiikkiä ja negatiivisuutta siellä, missä sitä ei ole, lähde hovista kertoo The Sunille.

Lehden mukaan William on yrittänyt ohjeistaa veljeään yhdysvaltalaisen Meghanin suhteen. Hänen väitetään istuneen alas Harryn kanssa pian suhteen alettua ja muistuttaneen tätä siitä, etteivät he tiedä Meghanin taustasta, aikeista ja siitä, millainen tämä todella on.

Kuninkaallinen perhe poseerasi yhdessä prinssi Charlesin 70-vuotispäivän kunniaksi. Tuolloin huhut herttuattarien viileistä väleistä eivät vielä velloneet.

The Sunin lähteiden mukaan tarkoituksena oli varmistaa, että Harry valitsisi oikein ja Meghan varmasti kestäisi kuninkaallisen elämän paineet. Harry ei kuitenkaan huhujen mukaan ottanut juttutuokiota hyvin.

– Harry sekosi. Hän syytti veljeään siitä, että tämä yritti lopettaa hänen parisuhteensa ennen kuin se edes ehti alkaa. Veljesten suhde ei ole toipunut siitä kunnolla, prinssien ystävä sanoi lehdelle.

Hiljattain kerrottiin, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttavat pois Kensingtonin palatsin alueelta. William ja Harry asuvat palatsissa, mutta Harry ja Meghan aikovat asettua Windsoriin, lyhyen matkan päähän Lontoosta.

Williamin ja Harryn on uskottu pitkään olevan loistavissa väleissä ja pitävän aina yhtä.

Hovin sisäpiiristä on tihkunut uutisen jälkeen mitä erikoisimpia selityksiä muutolle ja huhuja kuninkaallisten parien huonoista väleistä. Daily Mail kertoi joulukuun alussa, että brittihovissa etsitään kuumeisesti sisäpiiritietojen vuotajaa. Hovi pyrkii lopettamaan huhujen vuotamisen julkisuuteen ja selvittää siksi, kuka kuiskii yksityisiä tietoja ja huhuja lehdille.

Toistaiseksi vaikuttaa siltä, ettei hovi ole saanut huhujen levittäjää kuriin, sillä uusia väitteitä prinssiparien suhteista on tihkunut julkisuuteen lähes päivittäin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?