Kuninkaalliset

Tähtijuontaja Piers Morgan latasi yllättäen täyslaidallisen herttuatar Meghanista – toi esiin muiston vuosien takaa

Julkaistu:

tv-kohu
Piers Morganin mukaan hän ja prinssi Harryn vaimo olivat ystäviä vielä silloin, kun Meghan kaipasi apua näyttelijänuralleen.
Brittilehdet kertovat, että juontaja Piers Morgan on yllättäen haukkunut omassa tv-ohjelmassaan prinssi Harryn puolison Meghanin lyttyyn.

Morganin kertoman mukaan hän ja Meghan olivat hyviä ystäviä ennen kuin entinen näyttelijätähti meni naimisiin prinssin kanssa. Morganin mielestä Meghan heivasi hänet ystävälistaltaan sen jälkeen, kun meni naimisiin.

– Hän haluaa ympärilleen tärkeitä ihmisiä. Nyt hän on ystävystynyt Michelle Obaman ja Clooneyiden kanssa.


Juontajan mukaan herttuattarella oli toinen ääni kellossa, kun hän oli läpilyöntiään toivova näyttelijänalku.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän tiesi silloin, että olen toimittaja, ja kun seurasin häntä Twitterissä, hän lähetti minulle heti viestiä, juontaja selosti tv-ruudussa.

Morganin mukaan he ystävystyivät ja tapasivat pari kertaa drinkillä. Hänen mieleensä muistuu erityisesti eräs kerta, kun Meghan puhui hänelle hyvin avoimesti yksityisistäkin asioista. Nuori nainen oli kertonut hankalista väleistään perheensä kanssa sekä kysellyt apua uralleen.

– Ne olivat herkkiä asioita, joita en koskaan toistaisi ääneen, koska hän sanoi ne minulle luottamuksella. Hän myös pyysi minulta apua uralleen ja mediaa varten. Hän kysyi, voisiko tulla joskus Good Morning Britain -ohjelmaan. Lupasin järjestää sen hänelle, Morgan muisteli.

He olivat jutelleet ravintolassa noin tunnin ajan ja katselleet samalla Serena Williamsin tennisottelua. Sen jälkeen Meghan oli suunnannut Lontoon trendikkäälle Mayfairin alueelle tapaamaan ystäviään.


Puhetulvansa päätteeksi Morgan kutsui herttuattaren mitä ilmeisimmin huumorimielessä uudelleen oluelle kanssaan. Kohtaamispaikaksi hän ehdotti omaa lähikuppilaansa. The Scarsdale Tavern -baari sijaitsee nimittäin sopivasti Kensingtonin palatsin kupeessa Lontoossa.

Mirror-lehden mukaan Morgan kirjoitti Daily Mailissa julkaistussa kolumnissaan aiheesta vielä enemmän. Hän täräytti, että Meghan on itsekeskeinen ja suhtautuu pakkomielteisesti itsensä kannalta sopiviin ihmisiin tutustumiseen.


Hän mainitsi kolumnissaan, että kuninkaallisissa piireissä Meghania odottaa ensimmäistä kertaa kunnon näpäytys sormille.

– Hän joutuu tajuamaan ensimmäistä kertaa elämässään, että ei saakaan kaikkea haluamaansa, Morgan kirjoitti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt