Herttuatar Catherinen ja Meghanin viileät välit syynä? Brittihovin joulun suunnitelmiin yllättäen muutoksia - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherinen ja Meghanin viileät välit syynä? Brittihovin joulun suunnitelmiin yllättäen muutoksia

Julkaistu: 3.12.2018 13:09

Uusimpien tietojen mukaan prinssit William ja Harry viettävät kuin viettävätkin joulua saman katon alla.

Kuten kaikki tiedetään joulu erittäin tärkeä ja perinteikäs juhlapyhä Britannian kuninkaallisille. Hovi on ollut melkoisen mylläkän alla viime viikot, kun julkisuuteen on tihkunut kohuja toistensa perään.

Vielä eilen sunnuntaina Isossa-Britanniassa kohistiin toden teolla, sillä paikalliset mediat uutisoivat, että prinssi William perheineen ei viettäisi koko joulua perinteisesti kuningatar Elisabetin tiluksilla Sandringhamissa, vaan he olisivat suuntaamassa jouluksi herttuatar Catherinen äidin Carole Middletonin luokse.

Kohauttavan päätöksen taustalla kerrottiin olevan prinssi Williamin ja prinssi Harryn etääntyneet välit, mutta myös herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin viileähkö suhde.

Nyt brittilehtien saamien uusien tietojen mukaan prinssi William perheineen liittyy sittenkin joulunviettoon muun kuninkaallisen perheen kanssa.

– Kaikki ovat joulun Norfolkossa, Sandringhamissa, sisäpiiristä kerrotaan.

Uutiset kuninkaallisen perheen perinteikkäästä joulunvietosta ovat olleet omiaan lisäämään spekulaatioita prinssi Williamin ja prinssi Harryn välien todellisesta tilasta. Myös herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin viileät välit ovat nousseet keskusteluun jo usean viikon ajan.

Hovin sisäpiiriläiset sanovat Meghanilla olevan erikoinen luonne, joka ei välttämättä ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuattarien välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.

Sisäpiiristä kuitenkin korostetaan, ettei veljesten tai herttuattarien välillä olisi draamaa.

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin uumoiltiin haluavan omaa aikaa, mutta nyt perhe viettää kuin viettääkin joulun muun kuninkaallisen perheen kanssa.

Herttuatar Catherine on ryhtynyt tuumasta toimeen katkaistakseen huhuilta siivet. Herttuattarelta kysyttiin edustustilaisuudessa Leicesterin yliopiston edustalla, oliko hän innoissaan Meghanin ja Harryn tulevasta perheenlisäyksestä.

– Kyllä, tietysti. Tämä on niin erityistä aikaa saada lapsia, Catherinen kerrotaan pyöritelleen.

– Ja saada serkku Georgelle, Charlotelle ja myös Louisille. Siitä tulee todella hienoa, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?