Kuninkaalliset

Kuka lavertelee sisäpiirin tietoja brittihovista? Kiusallisten uutisten levittäjää metsästetään kuumeisesti – ”myyrä” paljasti lisää yksityiskohtia

Julkaistu:

kohu hovissa
Lehtitietojen mukaan brittihovissa etsitään kuumeisesti sisäpiirin tietoja levittävää henkilöä.
Brittihovi on ollut viime aikoina kohun keskellä. Ensin brittilehdet uutisoivat hovin työntekijöiden joukkopaosta. Sitten tiedotettiin Harryn ja Meghanin muuttavan pois Kensingtonin palatsin tiluksilta.

Pian muuttouutisten jälkeen brittimedian lähteet kuninkaallisesta lähipiiristä kuiskivat, että herttuaparien välit olisivat viilenneet. Muutosta on tapahtunut sekä Harryn ja prinssi Williamin mutta myös Meghanin ja herttuatar Catherinen välillä.


Brittilehti Daily Mail uutisoi lauantaina, että nyt myös spekulaatiot kuninkaallisen perheen joulunvietosta käyvät jo kuumana. On epäilty, että prinssi William ja herttuatar Catherine viettävät joulunsa eri paikassa kuin prinssi Harry ja herttuatar Meghan.


Nyt ikäville huhuille halutaan loppu. Daily Mailin mukaan hovissa on alettu etsiä lähdettä, joka on vuotanut useita epäsuotuisia tietoja eteenpäin, kuten esimerkiksi tietoja herttuatar Catherinen ja herttuatar Meghanin viilenneistä väleistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hovi pyrkii lopettamaan tällaisten huhujen levittämisen, jotka ovat toimineet sytykkeenä laajalle kiusalliselle uutisoinnille.

Sisäpiirin lähteet ovat kertoneet esimerkiksi, kuinka prinssi Harry on ollut surullinen siitä, ettei hänen amerikkalainen morsiamensa ole saanut arvoistaan vastaanottoa.

On myös huhuttu, että herttuatar Meghan olisi käyttäytynyt tylysti henkilökuntaa kohtaan ja että Catherine olisi poistunut itkien morsiusneitona Sussexin herttuaparin häissä toimineen prinsessa Charlotten pukusovituksesta.


Hovin sisäpiiriläiset sanovat Meghanilla olevan erikoinen luonne, joka ei välttämättä ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuattarien välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yhdeksi ongelmaksi on maalailtu myös herttuattarien erilaisuutta. The Sunin analyysissä Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt