Kuninkaalliset

Paljastuivatko prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin tulevan lapsen kummit jo nyt? Yllättävä kunnia Hollywoodin superparille

Julkaistu:

Brittimedian lähteet ovat vuotaneet tietoja kuninkaallisen vauvan kummeista julkisuuteen.
Vaikka kuninkaallisen pienokaisen syntymään on vielä hyvä tovi, spekulaatiot prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokaisen kummivanhemmiksi ovat alkaneet.

Daily Mail kertoo saaneensa vihiä siitä, ketkä mahtaisivat saada kunnian lapsen kummivanhempina.

Brittilehden mukaan Hollywood-tähti George Clooney ja hänen Amal-vaimonsa ovat lähes varma valinta yhdeksi pienokaisen kummeista. Lehden lähde sisäpiiristä paljastaa, että näyttelijäkomistus uskoo parin nimityksen kunniatehtävää varten olevan lähes varma.


Clooneyt käänsivät katseita Harryn ja Meghanin kuninkaallisissa häissä toukokuussa. Parit tulivat selvästi hyvin toimeen, sillä heti häiden jälkeen tuore aviopari lennähti yksityiskoneella Georgen luksusasunnolle Como-järvelle Italiaan. Harry ja Meghan tapasivat tuolloin myös Georgen ja Amalin yksivuotiaat kaksoset, Ellan ja Alexanderin.


Brittihovissa kummivalinnoissa suositaan läheisiä ystäviä lähisukulaisten sijaan. Tätä linjaa ovat noudattaneet myös prinssi William ja herttuatar Catherine.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Esimerkiksi prinssi Harry ei ole ainoan veljensä lasten kummi, kuten ei myöskään Catherinen sisko Pippa Matthews.
Ihmisoikeuksiin erikoistuneena asianajajana työskentelevä Amal on Meghanin pitkäaikaisia ystäviä. Brittimedian lähteiden mukaan George ja Harry ovat lähentyneet vaimojensa ystävyyden myötä, ja Clooneyt viettävätkin nykyään runsaasti aikaa Sussexin herttuaparin kanssa.


Harryn ja Meghanin odotetaan osallistuvan Clooneyn isännöimille illallisjuhlille ensi kuussa. Illan vieraslistalle mahtuvat muun muassa Yhdysvaltain entinen presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle.

Daily Mailin mukaan Georgen serkku Ben Breslin paljastaa Meghanin pitävän erityisesti Amalia hyvänä roolimallina.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Amal on upea ja mahtava lisäys perheeseemme. Olemme rakastaneet häntä siitä asti, kun tapasimme hänet. Hän (George) valitsi voittajan.

Sussexin herttuapari on paljastanut hovin tapojen mukaisesti hyvin vähän tietoja lapsen syntymästä julkisuuteen. Tiedetään vain, että lapsen laskettu aika on keväällä.


Brittihovi on ollut viime aikoina varsinaisen kohun keskellä. Ensin brittilehdet uutisoivat hovin työntekijöiden joukkopaosta, minkä jälkeen tiedotettiin Harryn ja Meghanin muuttavan pois Kensingtonin palatsin tiluksilta.
Pian muuttouutisten jälkeen brittimedian lähteet kuninkaallisesta lähipiiristä kielivät, että herttuaparien välit olisivat viilenneet. Muutosta on tapahtunut sekä Harryn ja prinssi Williamin, mutta myös Meghanin ja herttuatar Catherinen välillä.


Yksi julkisuuteen vuotaneista tarinoista kertookin, että Catherine olisi poistunut itkien morsiusneitona Sussexin herttuaparin häissä toimineen prinsessa Charlotten pukusovituksesta.
Yhdeksi ongelmaksi on maalailtu myös herttuattarien erilaisuutta. The Sunin analyysissä Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.

Sisäpiiritietojen mukaan yksi syy tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt