Piinallinen skandaali järisyttää jälleen brittihovia: nainen väittää joutuneensa alaikäisenä prinssi Andrew’n kanssa seksisuhteeseen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Piinallinen skandaali järisyttää jälleen brittihovia: nainen väittää joutuneensa alaikäisenä prinssi Andrew’n kanssa seksisuhteeseen

Prinssi Andrew on joutunut kiusalliseen valoon jälleen.

Julkaistu: 30.11.2018 16:39

Virginia Roberts väittää harrastaneensa seksiä prinssi Andrew’n kanssa alaikäisenä.

Yhdysvaltalainen Virginia Roberts nousi reilut kolme vuotta sitten julkisuuteen, kun hän laukoi kovia syytöksiä Britannian prinssi Andrew’ta ja tämän tuttavaa Jeffrey Epsteinia kohtaan.

Roberts väitti tuolloin, että Yhdysvalloissa seksuaalirikolliseksi rekisteröity Epstein pakotti hänet seksiin, kun hän oli vain 17-vuotias. Roberts väitti The Sunin mukaan myös harrastaneensa seksiä prinssi Andrew’n kanssa. Hän oli tuolloin 17- ja 18-vuotias.

– Se on suurin häpeäni, josta en koskaan pääse eroon, Roberts sanoi The Sunin mukaan.

Vuonna 2015 julkistetuista dokumenteista selvisi, että Roberts väitti harrastaneensa seksiä prinssi Andrew’n kanssa Lontoossa, New Yorkissa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla.

Virginia Roberts väittää harrastaneensa seksiä prinssi Andrew’n kanssa vuosia sitten.

Nyt Roberts on astunut jälleen julkisuuteen ja uusinut väitteensä siitä, että hän harrasti seksiä teini-ikäisenä prinssin kanssa. Roberts kertoo Miami Heraldin haastattelussa, miten hän päätyi Epsteinin lähelle ja miten hänet vangittiin seksiorjaksi.

Robertsin mukaan hän tapasi Epsteinin ollessaan vain 16-vuotias. Miami Heraldin mukaan hänet esitteli lukuisista seksuaalisista hyväksikäytöistä syytetylle Epsteinille brittiläinen Ghislaine Maxwell. Lehden mukaan Roberts houkuteltiin hierojaksi, mutta pian hänelle alettiin ehdottaa myös seksuaalisten palvelujen tarjoamista Epsteinille ja tämän tuttaville.

The Sunin mukaan Roberts lähetettiin Karibialla sijaitsevalle saarelle, jossa hän joutui seksiorjaksi ja harrastamaan seksiä lukuisia kertoja.

Miami Heraldin mukaan Epstein tutustutti Robertsin prinssi Andrew’n kanssa. Lehti kertoo, että he tapasivat esimerkiksi New Yorkissa, Lontoossa ja Floridassa.

Roberts kertoi olevansa äärimmäisen surullinen muiden samankaltaisiin tilanteisiin joutuneiden tyttöjen puolesta ja halusi tehdä asialle jotain.

The Sunin mukaan Roberts uhkaa prinssi Andrew’ta oikeustoimilla ja muistuttaa, että tämä voi joutua yhä vastaamaan teoistaan. Buckinghamin palatsin edustaja kiisti kaikki Robertsin väitteet jyrkästi.

– Kiistämme painokkaasti, että Yorkin herttua olisi ollut minkäänlaisessa seksuaalisessa kontaktissa tai suhteessa Virginia Robertsin kanssa.

Andrew’n tytär, prinsessa Eugenie meni naimisiin lokakuussa.

Roberts nosti vuonna 2015 siviilikanteen Epsteinia vastaan, ja se johti suurempiin oikeustoimiin, jossa ei kuitenkaan jaettu tuomioita. Sen sijaan Epstein on Sunin mukaan tuomittu vuonna 2008 13 kuukaudeksi vankeuteen houkuteltuaan alaikäisiä tyttöjä prostituutioon.

Nykyään Roberts on 35-vuotias kolmen lapsen äiti ja asuu Australiassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?