Kuninkaalliset

Herttuatar Catherinelta udeltiin hänen ja Meghanin viilentyneistä väleistä – vastasi huhuihin mystisellä lausahduksella

Julkaistu:

kuninkaallinen kohu
Catherine vastaili brittimedian kysymyksiin torstaina.
.Brittihovin ympärillä on vellonut viime aikoina kohu toisensa perään. Ensin brittilehdet uutisoivat hovin työntekijöiden joukkopaosta, minkä jälkeen tiedotettiin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin muuttavan pois Kensingtonin palatsin tiluksilta.
Pian muuttouutisten jälkeen brittimedian lähteet kuninkaallisesta lähipiiristä kielivät, että herttuaparien välit olisivat viilenneet. Muutosta on tapahtunut sekä Harryn ja prinssi Williamin, mutta myös Meghanin ja herttuatar Catherinen välillä.


Nyt Catherine on ryhtynyt tuumasta toimeen katkaistakseen huhuilta siivet. Herttuattarelta kysyttiin edustustilaisuudessa Leicesterin yliopiston edustalla, oliko hän innoissaan Meghanin ja Harryn tulevasta perheenlisäyksestä.

– Kyllä, tietysti. Tämä on niin erityistä aikaa saada lapsia, Catherinen kerrotaan pyöritelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ja saada serkku Georgelle, Charlotelle ja myös Louisille. Siitä tulee todella hienoa, hän jatkoi.


Meghanin ja Harryn esikoisen on määrä syntyä keväällä, noin samoihin aikoihin kuin Williamin ja Katen kuopus, prinssi Louis tänä vuonna. Yksi julkisuuteen vuotaneista tarinoista kertookin, että Catherine olisi poistunut itkien morsiusneitona Sussexin herttuaparin häissä toimineen prinsessa Charloten pukusovituksesta.

Lue lisää: Huhumylly herttuattarien tulehtuneista väleistä velloo valtoimenaan: Catherinen mitta tuli täyteen – poistui itkien Meghanin häähumusta


Hovin sisäpiiriläiset sanovat Meghanilla olevan erikoinen luonne, joka ei välttämättä ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuattarien välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.


Yhdeksi ongelmaksi on maalailtu myös herttuattarien erilaisuutta. The Sunin analyysissä Catherine on kunnollinen, konservatiivinen ja jopa yllätyksetön, kun taas Meghan herättää huomiota ja ottaa uuden roolinsa kuninkaallisena jopa liiankin vakavasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sisäpiiritietojen mukaan yksi syy tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt