Kuninkaalliset

Kuninkaallinen suhdesoppa syvenee: myös prinssit Harry ja William viileissä väleissä – syynä herttuatar Meghanin saama tyly kohtelu

Julkaistu:

Prinssiveljesten välit ovat uhanneet viiletä niin, että prinssi Charles on joutunut puuttumaan peliin.
Britannian kuninkaallisessa perheessä on vaikuttanut olevan kaikki mallillaan, mutta kulissien takana kuohuu kuitenkin melkoisesti.

Ensin brittilehdet uutisoivat herttuatar Meghanin henkilökohtaisen assistentin jo monien muiden hovissa pitkään työskennelleiden henkilöiden irtisanoutuneen äkisti. Sitten hovi tiedotti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin muuttavan pois Kensingtonin palatsin tiluksilta.

Viimeaikaisten tapahtumien valossa valloille on ryöpsähtänyt spekulaatioita paitsi herttuattarien väleistä, myös prinssiveljesten Harryn ja Williamin väleistä.

Veljekset näyttäytyvät julkisuudessa hillittyinä ja toverillisina, mutta Daily Mailin mukaan veljesten välit ovat tosiasiassa viilentyneet huomattavasti. Brittilehden sisäpiiritietojen mukaan syynä tulehtuneisiin väleihin olisi prinssi Williamin etäinen käytös herttuatar Meghania kohtaan.


Herttuatar Meghan alkoi tutustua kuninkaalliseen perheeseen ja heidän tapoihinsa prinssi Harryn kosittua häntä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilmeisesti prinssi William ei tehnyt Harryn mielestä tarpeeksi tehdäkseen herttuattaren olon tervetulleeksi.

– Harrysta tuntui, ettei William nähnyt yhtään vaivaa tehdäkseen Meghanin olon kotoisaksi. Harry myös kertoi tämän suoraan Williamille, sisäpiiristä kerrotaan.

Tilanne kärjistyi lopulta siihen, että veljesten isä, prinssi Charles joutui astumaan kuvioon mukaan rauhanneuvottelijaksi. Hän ehdotti prinssi Williamille ja herttuatar Catherinelle, että he kutsuisivat prinssi Harryn ja tämän tuoreen kihlatun viettämään joulua Norfolkiin.

– Tilanne ratkaistiin vain sillä, että Charles puuttui peliin ja pyysi Williamia näkemään vaivaa välien parantamiseksi, sisäpiiristä paljastetaan.


Sussexin herttuapari otti kutsun vastaan, ja he viettivät joulua ensin prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen luona Anmer Hallissa, jonka jälkeen koko perhe nautti perinteisestä jouluillallisesta kuningattaren kanssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikka herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine eivät ole aivan samasta puusta veistettyjä, sisäpiiriläisten mukaan tulehtuneiden välien keskiössä olisikin todellisuudessa veljekset.

Kun Harry ja Meghan kertoivat muuttavansa, brittilehdissä käynnistyi oitis valtoimenaan vellova huhumylly. Lehtien sivuilla arveltiin, että yksi syy Meghanin ja Harryn muuttoon olisi herttuatar Meghanin huonot välit prinssi Williamiin ja herttuatar Catherineen.

Hovista kuitenkin kiistettiin, että Meghanin ja Catherinen, tai Harryn ja Williamin, välit olisivat niin huonot, että se olisi syy Meghanin ja Harryn muuttosuunnitelmille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt