Huhumylly herttuattarien tulehtuneista väleistä velloo valtoimenaan: Catherinen mitta tuli täyteen – poistui itkien Meghanin häähumusta - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Huhumylly herttuattarien tulehtuneista väleistä velloo valtoimenaan: Catherinen mitta tuli täyteen – poistui itkien Meghanin häähumusta

Lehtiväitteiden mukaan Catherine ja Meghan eivät tule kovinkaan hyvin toimeen.

Julkaistu: 28.11.2018 11:04

Lehtiväitteiden mukaan Catherinen ja Meghanin välit ovat viilentyneet vähitellen.

Hovin viime aikaiset tapahtumat ovat kuohuttaneet Britanniaa. Ensin brittilehdet uutisoivat herttuatar Meghanin henkilökohtaisen assistentin jo monien muiden hovissa pitkään työskennelleiden henkilöiden irtisanoutuneen äkisti. Sitten hovi tiedotti prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin muuttavan pois Kensingtonin palatsin tiluksilta.

Lue lisää: Herttuatar Meghan ja prinssi Harry muuttavat – tällainen on heidän hulppea uusi kotinsa: 10 makuuhuonetta ja oma joogastudio

Viime viikolla hovin sisäpiiriläiset väittivät brittilehdille prinssi Harryn ja prinssi Williamin välien viilentyneen. Nyt myös herttuatar Meghanin ja herttuatar Catherinen välit ovat nousseet otsikoihin Britanniassa.

Hovin lähteet kertovat brittilehti Daily Mailille, että Catherinella ja Meghanilla on hyvin vähän yhteistä, vaikka ennen Harryn ja Meghanin häitä herttuattarien kuvailtiinkin olevan ylimpiä ystäviä. Hovin sisäpiiriläisten mukaan tilanne on todellisuudessa aivan päinvastainen.

Hovin sisäpiiriläiset ovat kuvailleet Meghania ”hurrikaaniksi”, joka rikkoo jatkovasti hovin sääntöjä.

Vaikka kummallakaan naisella ei ole aatelissukujuuria, Meghan oli ennen avioliittoaan Hollywood-näyttelijä, Catherine puolestaan on tavallisesta työläisperheestä. Catherine on hillitty ja noudattaa aina täsmällisesti etikettiä. Meghan on ulospäin suuntautunut ja rajoja rikkova.

– He ovat hyvin erilaisia ihmisiä, eivätkä oikein tule toimeen, Daily Mailille väitetään.

Poistui itkien häitä edeltävästä sovituksesta

The Telegraph -lehti avaa herttuattarien mutkikkaiden välien kiristyneen entisestään juuri ennen Harryn ja Meghanin toukokuisia häitä. Häästressi vaati lehden mukaan veronsa myös Catherinesta, jonka lapset George ja Charlotte olivat häissä sulhaspoikana ja morsiustyttönä. Turhautuneen Catherinen väitetään poistuneen Charlotten pukusovituksesta kyynelissä.

– Prinssi Louis oli juuri syntynyt, joten hän oli hyvin tunteellinen, lehdelle kerrotaan.

Hovin sisäpiiriläiset sanovat Meghanilla olevan erikoinen luonne, joka ei välttämättä ole Catherinen mieleen. Sisäpiiriläiset uskovat, että herttuattarien välejä hiertää myös se, että Meghanille kuninkaallinen elämä velvollisuuksineen on hyvin uutta.

– Kuninkaallinen elämä ja sen rajoitukset ovat sellainen asia, joihin Meghanilla kestää aikaa tottua. Hän on nainen, joka on elänyt yli 30 vuotta miten haluaa. Hän on ollut melko menestynyt näyttelijä, hänellä on omat kiinnostuksen kohteensa ja oma ystäväpiiri, Daily Mailille kerrotaan.

Prinssi William, prinssi Harry, herttuatar Meghan ja herttuatar Catherine.

Hovista kuvaillaan Meghanin olevan hyvin omatoiminen, joka ei välttämättä ole paras piirre kuninkaalliselle.

– Kestää aikansa, että hän ajattelee asiat hovin tavalla ja ymmärtää, että siellä on nokkimisjärjestys. Hänellä on paljon omia mielipiteitä ja Harrystä on tullut aika yksinvaltiaan kaltainen viime aikoina, eikä se ole tehnyt asioista kovinkaan helppoa.

Hovista kuitenkin kiistetään lehdelle, että Meghanin ja Catherinen, tai Harryn ja Williamin, välit olisivat niin huonot, että se olisi syy Meghanin ja Harryn muuttosuunnitelmille.

Sisäpiiriläisten mukaan veljekset yksinkertaisesti ovat perustaneet omat perheensä ja haluavat pientä etäisyyttä toisiinsa.

– He ovat kasvaneet aikuisiksi. On harvinaista, että he asuvat ja työskentelevät yhdessä, mutta nyt he ottavat etäisyyttä.

Harry ja Meghan muuttavat Windsorin linnan mailla sijaitsevaan Frogmore Cottageen, joka sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Kensingtonin palatsista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?