Miksi herttuatar Meghan ja Harry muuttavat kauas Kensingtonin palatsista? Asiantuntija ilmoitti mielipiteensä tulenarasta tilanteesta

Julkaistu:

kuninkaalliset
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttavat vuodenvaihteen jälkeen uuteen kotiin Windsorin pikkukaupunkiin.
Brittimediat kertoivat hiljattain, että prinssi Harry ja tämän puoliso, Sussexin herttuatar Meghan muuttavat ensi vuoden alussa pois Kensingtonin palatsista.

Pariskunta muuttaa Windsorin tunnelmalliseen pikkukaupunkiin Frogmore Cottageen. Kuningattaren heille lahjoittamaa lukaalia remontoidaan paraikaa kuin viimeistä päivää parille soveltuvaksi.

Historiallisten rakennusten remontoiminen ei ole edullista puuhaa. Williamin ja Catherinen kodin remontoiminen maksoi aikoinaan veronmaksajille yli 4,5 miljoonaa puntaa.

Aiemmin Harry ja Meghan asuivat Kensingtonin palatsissa aivan prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen naapurissa vaatimattomammassa Nottingham Cottagessa.


Nottingham Cottage on yksi pienimmistä asumiskelpoisista taloista Kensingtonin palatsin muurien sisäpuolella. Menneinä vuosisatoina se on toiminut myös hovin palvelusväen kotina. Talossa on vain kaksi makuuhuonetta, kaksi vieraille tarkoitettua vastaanottohuonetta, yksi jaettava kylpyhuone ja pieni puutarha.

Kun Harry ja Meghan kertoivat muuttavansa paikasta pois, brittilehdissä käynnistyi oitis valtoimenaan vellova huhumylly. Lehtien sivuilla arvellaan, että yksi syy Meghanin ja Harryn muuttoon on se, että prinssin tuore vaimo ei tulisi toimeen Williamin ja Catherinen kanssa.

Lehdissä onkin väitetty, että Catherine ja Meghan eivät ole suinkaan ystävystyneet keskenään, vaikka heidän puolisonsa ovat keskenään veljeksiä. Catherinen ja Meghanin on kerrottu olevan hyvin erilaisia ihmisiä persoonaltaan. Catherine on hillitty ja noudattaa aina täsmällisesti etikettiä. Meghan on ulospäin suuntautunut ja rajoja rikkova.

Lähteet sanovat silti, että pariskuntien välillä ei ole ollut draamaa.

Daily Mail julkaisi äsken sivuillaan kuninkaallisasiantuntija Rebecca Englishin kirjoituksen, jossa otetaan kantaa hovin perheen keskustelua herättävään tilanteeseen. English kirjoittaa, että prinssien etääntyneet välit eivät olisi ainakaan pääasiallisena syynä Harryn ja Meghanin muuttopuuhiin.
Yllä olevassa Instagram-kuvassa näkyy Harryn ja Meghanin tuleva koti Windsorissa.

Asiantuntija sanookin, että todellinen syy Harryn ja Meghanin muuttoon on se, että Harrylla on viimein kunnollinen syy paeta paparazzeja. Kensingtonin palatsin tiluksilla majailee kellon ympäri brittilehtien innokkaita valokuvaajia. Williamin ja Katen lapset ikuistetaan vähän väliä valokuviin.

– Harry ei ole enää mukana suorassa perimysjärjestyksessä kohti kruunua, joten hän on vapaampi tekemään omat ratkaisunsa, English kirjoittaa.

– Hän ei muuta vaimonsa vaatimusten takia, vaan siksi, että haluaa paeta kultakalamaljassa elämistä avioliittonsa ja tulevan lapsensa vuoksi, hän kirjoittaa myös.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt