Kuninkaalliset

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry muuttavat – tällainen on heidän hulppea uusi kotinsa: 10 makuuhuonetta ja oma joogastudio

Julkaistu:

muutto
Sussexin herttuapari muuttaa Kensingtonin palatsin tiluksilta reilusti kauemmas, noin 45 minuutin ajomatkan päähän.
Sussexin herttuapari muuttaa pois Kensingtonin palatsista vuoden alussa, kertovat brittimediat. Asiasta uutisoineen Daily Mailin ja uutiskanava Sky Newsin mukaan herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn uusi koti on Windsorin linnan tiluksilla sijaitseva Frogmore Cottage.

Tähän asti pari on asunut Kensingtonin palatsin tiluksilla sijaitsevassa Nottingham Cottagessa, mutta nyt kuningatar Elisabet on antanut lapsenlapselleen ja hänen puolisolleen lahjaksi uuden asunnon.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin uusi koti on peräisin 1800-luvulta, ja se sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä Lontoon ydinkeskustasta ja Kensingtonin palatsista.

Herttuaparin uusi koti sijaitsee alla olevassa kuvassa komeilevan Frogmore Housen tiluksilla, mutta on hieman vaatimattomampi ja pienempi kuin näyttävä kartano.


Yksi tärkeä syy pariskunnan muuttoon on keväällä syntyvä pienokainen. Vanhassa asunnossa herttuaparilla oli vain muutama makuuhuone, mutta tulevassa kodissa niitä löytyy peräti kymmenen. Perheenlisäystä ajatellen uusi koti sopii siis huomattavasti paremmin herttuaparille.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Frogmore Cottagea kunnostetaan tällä hetkellä urakalla, jotta se täyttäisi herttuparin vaatimukset. Entisöinnin jälkeen he saavat käyttöönsä makuuhuoneiden lisäksi oman kuntosalin ja yksityisen joogastudion. Herttuatar Meghan on kertonut useasti rakastavansa joogaamista.


Frogmore Cottage on herttuaparille merkityksellinen, sillä heidän hääjuhliensa vastaanotto oli samaisessa paikassa.

– Windsor on heidän kuninkaalliselle korkeudelleen erityinen paikka, ja he ovat kiitollisia, että heidän virka-asuntonsa sijaitsee siellä, hovi tiedotti.

Muutto tarkoittaa sitä, että herttuapari asustelee jatkossa melko kaukana esimerkiksi prinssi Harryn veljestä prinssi Williamista ja herttuatar Catherinesta, sekä heidän lapsistaan prinsessa Charlottesta, prinssi Georgesta ja prinssi Louisista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huhujen mukaan veljekset ovat tyytyväisiä saadessaan muuton myötä enemmän omaa tilaa perheilleen.

– Nyt kun herttuapari saa perheenlisäystä, he haluavat enemmän omaa tilaa. He eivät halua asua aivan Williamin ja Catherinen naapurissa, lähipiiristä kerrotaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt