Herttuatar Meghan ei koskaan käytä Victoria Beckhamin suunnittelemia leninkejä – paljasti vihdoin syyn ystävänsä luomusten karttelulle

Julkaistu:

Sussexin herttuatarta Meghania ja Victoria Beckhamia yhdistää rakkaus muotia kohtaan, vaikka heidän mekkomakunsa eroavatkin.
Entinen Spice Girls -tyttöbändiläinen Victoria Beckham on nykyään arvostettu muotisuunnittelija, jonka luomuksien voisi kuvitella kelpaavan myös herttuattarelle.

Mutta ei herttuatar Meghanille.

Beckhamit saivat kutsun prinssi Harryn ja Meghanin toukokuisiin häihin, ja Vanity Fairin mukaan Meghan ja Victoria ovat pitäneet yhteyttä siitä asti, kun Meghan muutti Britanniaan. Heitä yhdistää rakkaus muotia kohtaan, mutta Beckhamin leninkejä Meghan karttelee.

Se on hieman kummallista naisten läheisten välien lisäksi siksi, että kuninkaallisen perheen jäsenenä Meghanin odotetaan tuovan esille brittisuunnittelijoiden kädenjälkeä.

Page Six on kaivanut esille Meghanin vanhan kommentin, jossa hän perustelee päätöstään. Syy on lopulta hyvin yksinkertainen.

–– Olen oppinut, että vaikka vaatteet näyttäisivät upeilta henkarilla, se ei tarkoita, että ne näyttävät upeilta ylläni, Meghan kertoi Glamour UK:n haastattelussa vuonna 2017.

– Rakastan esimerkiksi Victoria Beckhamin leninkejä, mutta minulla ei ole pitkää ylävartaloa, jolle ne sopivat.


Ja mitä kuninkaallisten tyyliin tulee, herttuatarten yllä nähdään usein nimenomaan leninkejä. Yhteen kihlajaiskuvistaan Meghan tosin onnistui ujuttamaan Victoria Beckhamin neulepaidan, joten asuerimielisyyksistä huolimatta välit muotisuunnittelijaan lienevät kunnossa.

Meghan jos joku osaa käyttää myös muita vaatteita kuin leninkejä, esimerkiksi housupukuja. Voisi kuvitella, että jossakin vaiheessa hänen yllään tullaan vielä näkemään lisää Victoria Beckhamin luomuksia, vaikka ne eivät välttämättä olisikaan leninkejä tai iltapukuja.

Asuvalinnoissaan Meghanilla on muutenkin selvät sävelet: hän suosii erityisesti leninkejä, joissa on venepääntie.

Artikkeli on julkaistu alun perin Me Naisissa. Löydät alkuperäisen jutun täältä

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt